15 квітня 2024

Портфель безлактозної продукції відомого молочного бренду — «Яготинське» — розширюється. ТДВ «Яготинський маслозавод» запустив виробництво безлактозної сметани 15% жиру в пластиковому стакані вагою 300 грамів.

«Наша безлаткозна сметана виготовляється на основі традиційного рецепту сметани «Яготинської» з коров’ячого молока екстра ґатунку, що постачається на завод від сертифікованих фермерських господарств. Безлактозна сметана ТМ «Яготинська» відрізняється від класичної сметани більш вираженим солодкуватим присмаком, але, разом з тим, зберігає всі корисні властивості цього продукту», — розповів Генеральний директор ТДВ «Яготинський маслозавод» Ігор Приліпко.

Безлактозна сметана має ніжну текстуру та м’який солодкуватий смак. Основна перевага цього продукту перед іншими в цій категорії на ринку полягає в тому, що безлактозна сметана ТМ «Яготинська» виробляється шляхом додавання до молока ферменту лактази, який розщеплює лактозу на інші прості цукри — глюкозу і галактозу.

Нагадаємо, відтепер до безлактозної лінійки добре відомого в Україні бренду «Яготинське» входять продукти: UHT-молоко, кефір, кисломолочний сир, масло вершкове двох видів жирності — 73% та 82,5%, а також сметана 15% жирності.