«Парменталь» від ТМ «Славія» — це гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості. Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій та ферментного препарату, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.

Завдяки своєму пікантному та злегка гострому смаку, сир «Парменталь» від ТМ «Славія» прикрасить будь-який стіл у якості самостійної закуски — додайте до сиру персики, нектарин, яблука і груші, кілька скибочок стиглої дині та очищені горіхи.

Вам также будет интересно:

Гид по сырам для настоящего гурмана

10 вкуснейших сыров, которые стоит попробовать уже сегодня

Меню для гурманов — учимся готовить сырные дип-соусы

Упаковка Плівка
Форма Брусок
Маса нетто 4,50–5 кг
Строк та умови зберігання 240 діб за температури -4...0°С
180 діб за температури 0...+6°С
Штрих-код 94820023263041
Розмір упаковки 28,0×14,0×10,5 см
Розмір ящика 45,5×31,1×11,5 см
Кількість у ящику 3 шт.
Маса ящика нетто 13,5–15,0 кг
Маса ящика брутто 13,77–15,27 кг

Аналогічні продукти