«Парменталь» від ТМ «Славія» — це гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості. Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій та ферментного препарату, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.

Завдяки своєму пікантному та злегка гострому смаку, сир «Парменталь» від ТМ «Славія» прикрасить будь-який стіл у якості самостійної закуски — додайте до сиру персики, нектарин, яблука і груші, кілька скибочок стиглої дині та очищені горіхи.

Вам также будет интересно:

Гид по сырам для настоящего гурмана

10 вкуснейших сыров, которые стоит попробовать уже сегодня

Меню для гурманов — учимся готовить сырные дип-соусы

Упаковка Флоу-пак
Форма Брикет
Маса нетто 220 г
Строк та умови зберігання 180 діб за температури -4...+6°С
Штрих-код 4820023263673
Розмір ящика 40,0×9,8×12,0 см
Кількість у ящику 16 шт.
Маса ящика нетто 3,52 кг
Маса ящика брутто 3,67 кг

Аналогічні продукти

«Парменталь» 40% жиру
«Парменталь» 40% жиру Плівка, 4,50–5 кг