Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради
Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Спаржева квасоля — легкий, ситний і смачний продукт, який ідеально поєднується з багатьма стравами або подається як самостійна страва. До того ж вона володіє ніжним смаком та ароматом та має багато корисних властивостей.
Спаржева квасоля в яйці з сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 160 г спаржевої квасолі
- 2 яйця
- 2 ріпчасті цибулі
- 2 ст. л. рослинної олії
- 60 г твердого сиру
- Сіль — за смаком
- Петрушка — за смаком
Відваріть спаржеву квасолю в киплячій підсоленій воді.
Подрібніть цибулю і петрушку. Розігрійте сковороду з рослинною олією і обсмажте овочі до м'якості.
Наріжте квасолю шматочками і додайте в сковороду.
Збийте яйце, додавши дрібку солі і вилийте в сковороду. Добре перемішайте і готуйте до готовності.
Натріть сир і посипте квасолю.
Готово!
Спаржева квасоля з кунжутом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 ст. л. білого кунжуту
- 20 г вершкового масла
- 400 г стручкової квасолі свіжої
- 5 мл кунжутної олії
- 1 ст. л. пшеничне борошно
- 1 ч. л. солі
- 1 зуб. часнику
- Перець — за смаком
Відріжте хвостики з спаржевої квасолі і наріжте її шматочками. Перекладіть в каструлю, залийте холодною водою і готуйте після закипання ще 8 хвилин.
Тим часом підсмажте кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.
Готову квасолю перекладіть в холодну воду і залиште на 2-3 хвилини.
Розтопіть масло в глибокій сковороді, додайте перець і часник. Перекладіть спаржеву квасолю і готуйте її протягом 3 хвилин. Потім додайте сіль, борошно і продовжуйте готувати ще 3 хвилини. Після цього зніміть з вогню і всипте кунжут.
Полийте кунжутною олією і подавайте до столу.
Готово!
Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г спаржевої квасолі
- 100 г вершкового масла
- 70 г панірувальних сухарів
- 2-3 зуб. часнику
- 2 ч. л. солі
Добре промийте спаржеву квасолю і відріжте кінчики. Потім наріжте її невеликими шматочками. Відваріть її в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин.
Розтопіть вершкове масло на сковороді і перекладіть квасолю. Додайте подрібнений часник і готуйте протягом 2 хвилин. Після цього всипте панірувальні сухарі і розподіліть їх по всій сковороді. Готуйте ще буквально пару хвилин і подавайте до столу.
Готово!
Читайте також: Як законсервувати зелений горошок і що з ним приготувати — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття