Menu
Як приготувати пишні японські панкейки — рецепти і поради

Як приготувати пишні японські панкейки — рецепти і поради

Знамениті японські панкейки завоювали вже весь світ. Все завдяки своїй пишності і неймовірного смаку.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Знамениті японські панкейки завоювали вже весь світ. Все завдяки своїй пишності і неймовірного смаку. Чимось вони нагадують суфле, такі ж ніжні і повітряні за структурою. Досягти такого результату можна за рахунок введення в тісто добре збитих білків. Це дуже апетитно і незвично. Варто спробувати!

Класичні японські панкейки — рецепт

Класичні японські панкейки

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 курячих яйця
  • 1 ст. л. соняшникової олії
  • 110 г пшеничного борошна
  • 25 г цукру
  • 1 щіпка солі
  • 2 курячих жовтка
  • 100 мл молока

Молоко

  • 1 ч. л. розпушувача
  • 10 г ванільного цукру

Насамперед приготуйте суху суміш. З'єднайте борошно і розпушувач. Добре перемішайте за допомогою вінчика.

Розділіть білки від жовтків. Нам знадобляться три білка і два жовтки. Додайте до жовтків ванільний цукор і молоко. Ретельно збийте вінчиком. Поступово додайте суху суміш і замішуйте масу однорідної консистенції.

До білків додайте дрібку солі і збийте до м'яких піків з допомогою міксера. Акуратно з'єднайте обидві суміші, перемішуючи рухами зверху вниз.

Добре розігрійте сковороду. Змастіть олією і поставте форму у вигляді кільця. Заповніть його наполовину тістом і накрийте кришкою. По закінченню 5 хвилин прожарьте панкейки з іншого боку, дотримуючись цієї ж інструкції, але вже три хвилини. Дістаньте їх з форми і підріжте краї.

Готово!

Японські оладки з сиру і рисової муки — рецепт

Японські оладки з сиру і рисової муки

Візьміть інгредієнти:

  • 125 г м'якого кисломолочного сиру

кисломолочний сир

  • 1 яйце
  • 46 г рисового борошна
  • 1/4 ч. л. соди
  • 3 г цукрозамінника

З'єднайте спочатку сухі інгредієнти, і окремо вологі. Потім перемішайте ці суміші. Має вийти густе тісто.

Розігрійте антипригарну сковороду і викладіть по 1 ст. л. тісту. Коли тісто трохи схопиться — переверніть панкейки. На це піде близько двох хвилин. Повторіть процедуру з іншим тістом. Готуйте панкейки під закритою кришкою. Із зазначених інгредієнтів вийде три млинчика.

Смачного!

Японські млинці з бананово-пломбірною начинкою — рецепт

Японські млинці з бананово-пломбірною начинкою

Візьміть інгредієнти:

  • 2 курячих яйця
  • 1 ст. л. густого меду
  • 1/2 ст. цукру
  • Дрібка солі
  • 200 г пшеничного борошна
  • 1/2 ч. л. соди
  • 125 мл молока
  • 60 г йогурту

Йогурт

Для бананово-пломбірна начинки знадобляться:

  • 1 банан
  • 150 г морозива

Готуємо тісто. З'єднайте яйця, мед, сіль і цукор. Добре збийте. Має вийде світла пишна маса. Потім додайте йогурт і молоко. Кисломолочний продукт зробить панкейки більш ніжними. Йогурт можна замінити сметаною — за бажанням. Добре перемішайте суміш. Всипте просіяне борошно, соду і розпушувач. Краще заздалегідь з'єднати сухі інгредієнти. Ретельно перемішайте масу до однорідної консистенції. У тісті не повинно бути жодної грудочки.

Розігрійте сковороду і смажте панкейки на маленькому вогні під закритою кришкою.

Візьміть млинець і покладіть на нього трохи морозива і кусочки банану. Накрийте другим млинцем і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Для тих, хто на дієті — готуємо безглютенові оладки

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття