Як приготувати печиво «Горішки» — смачні рецепти
Цей десерт — один з найпопулярніший як в нашому дитинстві, так і зараз.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Цей десерт був одним з найпопулярніший в нашому дитинстві і залишається таким зараз. Оригінальний вигляд і неймовірно смачна начинка не може не сподобається затятим ласунам. Пропонуємо кілька рецептів цих смачних ласощів.
Горішки з вареним згущеним молоком — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г маргарину
- 1 склянка цукру
- 1 яйце
- 100 г сметани
- 100 г майонезу
- 4 склянки борошна
- 0,5 ч. л. соди
- 180 г вершкового масла
В першу чергу просійте борошно. На великій тертці натріть охолоджене маргарин. З'єднайте з борошном і ретельно розітріть руками. Додайте майонез, сметану, цукор, гашену соду і яйце. Потім замісіть тісто. Сформуйте кулю і загорніть в харчову плівку. Відправте в холодильник на пів години.
Тим часом приготуйте крем. Для цього збийте вершкове масло з вареним судженим молоком.
Охолоджене тісто перекладіть на робочу поверхню і скачайте невеликі кульки, розміром з фундук. Потім перекладіть з в горішницю і готуйте до золотистого кольору. Після цього остудіть і видаліть зайве тісто. Наповніть половинки кремом і з'єднайте.
Готово!
Горішки з сюрпризом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1/2 л молока
- 3 ст. борошна
- 2 ст. л. манної крупи
- 1/2 ч. л. соди
- 1/4 банки згущеного молока
- 2 яйця
- 100 г вершкового масла
- 1/2 ч. л. лимонного соку
- 200 г вершкового масла (для начинки)
- 150 г цукру
- Бісквітна крихта
- Улюблені ягоди
- Дрібка солі
Насамперед слід приготувати начинку. Для цього зваріть в молоці манну кашу і дайте їй трохи охолонути. Після цього додайте вершкове масло кімнатної температури, яке потрібно заздалегідь дістати з холодильнику. Перемішайте і тільки потім всипте крихту бісквіта. Добре збийте крем за допомогою міксера, щоб домогтися однорідної консистенції і відправте її в холодильник.
Тим часом візьміть невелику ємність і збийте цукор з яйцями. Додайте м'яке вершкове масло і знову добре перемішайте. Потім додайте погашену соду, просіяне борошно, сіль і замісіть тісто. Воно повинно у вас вийде м'яким і еластичним.
Візьміть спеціальну форму для запікання і змастіть її маслом. У кожну з них перекладіть трохи тесту і випікайте до золотистого кольору. Потім готові горішки начините кремом і додайте в кожну різні ягоди. З'єднайте дві половинки і подавайте до чаю.
Готово!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття