Menu
Як приготувати нуттелу в домашніх умовах — рецепти і поради

Як приготувати нуттелу в домашніх умовах — рецепти і поради

Як приготувати нуттелу в домашніх умовах — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ця шоколадна паста давно стала однією з найулюбленіших намазок на хліб або заправок до різних десертів. Такі ласощі легко можна приготувати в домашніх умовах. Як це зробити — розповідаємо в нашій статті.

Простий рецепт нутелли

Простий рецепт нутелли

Для приготування вам знадобляться:

  • 3 ст. л. какао
  • 500 мл молока

Молоко

  • 2 яйця
  • 4 ст. л. борошна
  • 300 г цукру
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • Горіхи — за смаком
  • Ванілін

В окремій ємності з'єднайте яйця з цукром, ваніліном і какао. За допомогою вінчика або міксера перемішайте масу до однорідної консистенції. Потім поступово вливайте молоко і додайте борошно, ретельно перемішуючи масу, щоб уникнути утворення грудочок. Потім додайте м'яке вершкове масло і знову перемішайте масу.

Отриману ємність покладіть на парову баню. Дайте їй трохи загуснути і зніміть з вогню. Коли нутелла повністю охолоне, додайте горіхи.

Готово!

Нутелла з вершками — рецепт

Нутелла з вершками

Для приготування вам знадобляться:

  • 200 г смаженого фундука
  • 200 г шоколаду
  • 140 мл вершків

Вершки

  • 130 г згущеного молока
  • 100 г цукрової пудри

Подрібніть фундук за допомогою блендера або кухонного комбайна.

З'єднайте вершки і цукрову пудру. Добре перемішайте і додайте згущене молоко.

На водяній бані розтопіть шоколад і з'єднайте з вершковою масою. Потім додайте фундук і добре перемішайте.

Готово!

Нутелла зі сливами — рецепт

Нутелла зі сливами

Для приготування вам знадобляться:

  • 2 кг слив
  • 100 г какао
  • 1 кг цукру
  • 200 г вершкового масла

Вершкове масло

Підготуйте сливи: видаліть кісточки і шкірку. Подрібніть м'якоть за допомогою блендера або м'ясорубки. Отриману масу перекладіть в каструлю. Всипте цукор, доведіть масу до кипіння і варіть ще 3-5 хвилин. Потім додайте вершкове масло і цукор. Готуйте ще 5 хвилин.

Готову нутеллу розлийте по банках і дайте охолонути.

Готово!

Читайте також: Матча-лате, лате з куркумою, м'ятний лате — готуємо смачний напій дома

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття