Menu
Як приготувати італійські тортеліні — смачні рецепти

Як приготувати італійські тортеліні — смачні рецепти

Як приготувати італійські тортеліні — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Тортеліні — це страва італійської кухні, один із видів популярних у країні паст. Зовні вони дуже нагадують традиційні пельмені. Їх можна наповнювати різними начинками, додавати в салати і навіть заправляти супи. У будь-якому випадку така страва виходить дуже смачною і ситною. Пропонуємо вам самим у цьому переконатися.

Тортеліні з сиром — рецепт

Тортеліні з сиром

Візьміть інгредієнти:

  • 2 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 пучок майорану
  • 50 г сиру
  • 5 курячих яєць
  • 50 г тертого сиру пармезан

Парменталь

  • 200 г сиру рікотта
  • 400 г пшеничного борошна
  • сіль і перець — за смаком

Приготуйте начинку. Для цього викладіть в миску рікотту, пармезан, яйце і твердий тертий сир. Добре перемішайте, додайте сіль і перець.

Для тіста слід просіяти борошно на робочу поверхню, додати сіль і вбити 4 яйця. Замісіть тісто. Потім загорніть у чистий рушник і залиште на пів години.

Тонко розкатайте тісто і наріжте на маленькі квадратики. Покладіть посередині начинку, складіть по діагоналі і защипніть краї. З'єднайте кінці, як для звичайних пельменів.

Киньте тореліні в киплячу підсолену воду. Тим часом розтопіть у сотейнику вершкове масло і змішайте з половиною майорану. Готові тореліні викладіть на тарілку і полийте майорановим маслом. Потім посипте подрібненою майораном і подавайте до столу.

Смачного!

Тортеліні з м'ясною начинкою у томатному соусі — рецепт

Тортеліні з м'ясною начинкою у томатному соусі

Для фаршу вам знадобляться:

  • 500 г свинини
  • 1 пучок зелені (петрушка, кріп, базилік)
  • 1 ріпчаста цибуля
  • сіль і перець — за смаком

Для тіста візьміть інгредієнти:

  • 500 г пшеничного борошна
  • 3 яйця
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • від 3 ст. л. до 1/4 склянки води

Для соусу:

  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 300 мл помідорів в с/с
  • 1 стакан курячого бульйону
  • 2 ч. л. крохмалю
  • 2 зуб. часнику
  • свіжа зелень, сіль, мелений чорний перець (або суміш перців) — за смаком

Подрібніть м'ясо, зелень, цибулю і додайте сіль та перець. Добре перемішайте. Накрийте фарш плівкою і приберіть в холодильник. Тим часом приготуйте тісто. Для цього просійте борошно на робочу поверхню, зробіть по центру поглиблення і додайте яйце, масло, 3 ст. л. холодної води. Добре перемішайте і замісіть еластичне тісто. Додавайте воду по мірі потреби. Потім накрийте тісто вологою серветкою і залиште на 40 хвилин при кімнатній температурі.

Розкачайте тісто в тонкий пласт і виріжте кружечки діаметром 3-4 см. На один край кружечка викладіть начинку, другий змочіть вологою щіточкою і зігніть в формі півмісяця, щільно притиснувши краї. Оберніть півмісяць навколо пальця і з'єднайте кінчики.

У киплячу воду додайте трохи рослинної олії, відваріть до готовності і перекладіть на тарілку.

Готуємо томатний соус. Розігрійте оливкову олію на сковороді і злегка обсмажте подрібнений часник. За допомогою блендера подрібніть помідори в с/с. Перекладіть їх в сковороду і проваріть протягом 5 хвилин. Потім влийте курячий бульйон, додайте сіль, перець і нарізану зелень. Розведіть крохмаль в 1 ст. л. холодної води і також додайте в сковороду. Перемішайте соус і зніміть з плити. Перекладіть тортеліні в соус, злегка струсіть сковороду та розкладіть страву по тарілках.

Смачного

Читайте також: Готуємо домашні пельмені — 5 рецептів тіста та 5 ідей для начинки

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття