Menu
Як приготувати ідеальний крем для капкейків – 4 смачних рецепти

Як приготувати ідеальний крем для капкейків – 4 смачних рецепти

Як приготувати ідеальний крем для капкейків – 4 смачних рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Головною прикрасою будь-якого святкового столу можуть стати капкейки. Вони не тільки красиво виглядають, але і неймовірно смачні. В інтернеті безліч крутих рецептів тіста для капкейков, а ось як приготувати для них ідеальний крем – розповімо в цій статті.

Масляний крем – рецепт

Масляний крем

Візьміть інгредієнти:

  • вершкове масло – 250 г
  • цукрова пудра – 4,5 склянки
  • молоко – 1/4 ст

молоко

  • ваніль – 1 стручок (необхідне тільки насіння)
  • гелевий харчовий барвник – за бажанням

Збийте масло кімнатної температури за допомогою міксера, поступово додаючи половину цукрової пудри. Потім додайте молоко, ваніль, а також харчовий барвник – за бажанням. Збивайте до легкої, повітряної консистенції, поступово додаючи другу половину цукру. Перемістіть крем в кондитерський мішок і прикрасьте капкейки.

Крем з вершкового сиру – рецепт

Крем з вершкового сиру

Вам знадобиться:

  • вершковий сир – 170 г

Вершковий сир

  • вершкове масло – 50 г
  • ванільний екстракт – 1/2 ч. л.
  • цукрова пудра – 1/4 ст.

Збийте масло і сир кімнатної температури за допомогою міксера до однорідної консистенції. Додайте ванільний екстракт, а потім поступово всипайте цукрову пудру і продовжуйте збивати до однорідності. Охолодіть крем і перемістіть в кондитерський мішок. Видавіть крем на повністю охолоджені капкейки.

Ганаш – рецепт

Ганаш

Візьміть інгредієнти:

  • шоколад 70% какао – 225 г
  • 30% вершки – 270 г
  • мед – 40 г

Вершки і мед доведіть до кипіння. Подрібніть шоколад і залийте його гарячими вершками з медом. Перемішайте до однорідної маси. Відправте в холодильник і потім можете використовувати для десертів.

Крем-меренга для капкейков – рецепт

Крем-меренга для капкейков

Вам знадобиться:

  • яєчні білки – 3 шт.
  • вода – 1/4 ст.
  • цукор – 1 ст.
  • щіпка лимонної кислоти
  • вершкове масло – 170 г

вершкове масло

  • ванільний екстракт – 1/2 ст. л.
  • харчовий барвник – за бажанням

З'єднайте цукор та воду і варіть на середньому вогні, періодично помішуючи, щоб цукор розчинився. Тим часом збийте яєчні білки: додайте вальний екстракт і збивайте до стійких піків. З'єднайте сироп і білки та збивайте їх на середній швидкості. Не вимикайте міксер до охолодження суміші (це може зайняти 20-30 хвилин). Як тільки білок охолоне – поступово додайте масло кімнатної температури. У міру збивання суміш повинна стати однорідною і гладкою. Додайте харчовий барвник і добре перемішайте. Потім перемістіть суміш в кондитерський мішок і прикрасьте свій десерт. 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття