Menu
Як приготувати галети з м'ясом – смачні рецепти

Як приготувати галети з м'ясом – смачні рецепти

Як приготувати галети з м'ясом – смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Галети – універсальна страва. Вони можуть бути як солодкими, так і солоними. Про те, як приготувати солодку галету, ми писали в статті Французька галета з яблуками і горіхами – рецепт корисного солодкого перекусу. У цій статті розповімо, як приготувати смачну м'ясну галету.

Галета з куркою, помідорами і сиром – рецепт

Галета з куркою, помідорами і сиром

Візьміть інгредієнти:

  • 150 г пшеничного борошна
  • 150 г гречаного борошна
  • 60 мл. холодної води
  • 60 мл. оливкової олії
  • 1 яйце
  • 1/2 ч. л. солі

Для начинки знадобляться:

  • 300 г курячого філе
  • 2-3 помідора
  • 200 г сиру

Твердий сир

  • 1 ч. л. сушеного базиліка
  • сіль – за смаком
  • оливкова олія

Для тіста вам знадобиться змішати всі сухі і рідкі інгредієнти в окремих мисках. Потім з'єднайте їх і замісіть тісто. Покладіть в холодильник на півгодини.

Готуємо начинку. Наріжте м'ясо шматочками, обсмажте на олії і додайте базилік. Помідори наріжте півкільцями, а сир натріть на тертці.

Дістаньте тісто і розкачайте його в круг. Викладіть на пергаментний папір і шар за шаром розкладіть начинку: куряче філе, сир, помідори і знову сир. Защипніть краї, сформувавши галету. Відправте в розігріту духовку до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Готово!

Галета з м'ясом, сиром і яйцем – рецепт

Галета з м'ясом, сиром і яйцем

Вам знадобляться:

  • 2-2,5 склянки борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/2 склянки рослинної олії
  • 1/2 склянки гарячої води
  • дрібка солі

Для начинки візьміть інгредієнти:

  • відварне м'ясо (курка, яловичина, свинина – за смаком)
  • 1-2 цибулини
  • 200 г сиру

Твердий сир

  • 2 яйця

З'єднайте масло і гарячу воду. Борошно просійте з сіллю і розпушувачем. Замісити тісто і дайте півгодини підійти. Потім розкачати його в круг (діаметром 40 см) і перекладіть на деко. Зверху викладіть відварне і розібране на волокна м'ясо, потім піджарену цибулю, терті сир і відварені яйця. Додайте сіль, перець і загніть вільне від начинки тісто, як можна сильніше його накриваючи, залишивши вільний тільки центр. Відправте в духовку при 200 градусах на 40 хвилин. Готово!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття