Як приготувати галети з м'ясом – смачні рецепти
Як приготувати галети з м'ясом – смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Галети – універсальна страва. Вони можуть бути як солодкими, так і солоними. Про те, як приготувати солодку галету, ми писали в статті Французька галета з яблуками і горіхами – рецепт корисного солодкого перекусу. У цій статті розповімо, як приготувати смачну м'ясну галету.
Галета з куркою, помідорами і сиром – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 150 г пшеничного борошна
- 150 г гречаного борошна
- 60 мл. холодної води
- 60 мл. оливкової олії
- 1 яйце
- 1/2 ч. л. солі
Для начинки знадобляться:
- 300 г курячого філе
- 2-3 помідора
- 200 г сиру
- 1 ч. л. сушеного базиліка
- сіль – за смаком
- оливкова олія
Для тіста вам знадобиться змішати всі сухі і рідкі інгредієнти в окремих мисках. Потім з'єднайте їх і замісіть тісто. Покладіть в холодильник на півгодини.
Готуємо начинку. Наріжте м'ясо шматочками, обсмажте на олії і додайте базилік. Помідори наріжте півкільцями, а сир натріть на тертці.
Дістаньте тісто і розкачайте його в круг. Викладіть на пергаментний папір і шар за шаром розкладіть начинку: куряче філе, сир, помідори і знову сир. Защипніть краї, сформувавши галету. Відправте в розігріту духовку до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Готово!
Галета з м'ясом, сиром і яйцем – рецепт
Вам знадобляться:
- 2-2,5 склянки борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/2 склянки рослинної олії
- 1/2 склянки гарячої води
- дрібка солі
Для начинки візьміть інгредієнти:
- відварне м'ясо (курка, яловичина, свинина – за смаком)
- 1-2 цибулини
- 200 г сиру
- 2 яйця
З'єднайте масло і гарячу воду. Борошно просійте з сіллю і розпушувачем. Замісити тісто і дайте півгодини підійти. Потім розкачати його в круг (діаметром 40 см) і перекладіть на деко. Зверху викладіть відварне і розібране на волокна м'ясо, потім піджарену цибулю, терті сир і відварені яйця. Додайте сіль, перець і загніть вільне від начинки тісто, як можна сильніше його накриваючи, залишивши вільний тільки центр. Відправте в духовку при 200 градусах на 40 хвилин. Готово!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття