Як приготувати фаршировані кабачки — рецепти і поради
Фаршировані кабачки — це неймовірно смачна і дуже ситна страва, яке ідеально підійде як до сімейної вечері, так і для особливого випадку.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Фаршировані кабачки — це неймовірно смачна і дуже ситна страва, яке ідеально підійде як до сімейної вечері, так і для особливого випадку. До того ж кабачки багаті вітамінами А, С, К, магнієм, марганцем і антиоксидантами, які підтримують здоров'я шкіри і серця.
Розповідаємо, як приготувати таку страву і здивувати своїх близьких.
Фаршировані кабачки з куркою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 кабачка
- 400 г курячого фаршу
- 200 г томатного соусу
- 50 г моцарелли
- 35 г твердого сиру
- Сіль і перець
Обсмажте на сковороді курячий фарш, посоліть і поперчіть його, протягом 10 хвилин. Потім додайте подрібнений часник, томатний соус і продовжуйте готувати ще 3-5 хвилин.
Кабачки промийте і розріжте уздовж. Видаліть м'якоть. Викладіть фарш і посипте тертими сирами. Перекладіть у форму для випічки, змащену маслом, і накрийте фольгою.
Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин.
Готово!
Кабачки, фаршировані по-мексиканськи — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 кабачка
- 425 г консервованої квасолі
- 250 г приготованого коричневого рису
- 100 г кукурудзи
- 1 болгарський перець
- 1/2 червоної цибулі
- 60 г твердого сиру
- 2 ст. л. оливкової олії
- 25 г свіжої кінзи
- 2 ч. л. кмину
- Сіль і перець — за смаком
Кабачки промийте і розріжте уздовж. Видаліть м'якоть і змастіть маслом кожну половину.
Наріжте кубиками перець і подрібніть цибулю. Обсмажте овочі на розігрітій олії протягом 2-3 хвилин. Потім додайте рис, квасолю, кукурудзу і спеції. Добре перемішайте і готуйте ще протягом 5 хвилин.
Додайте половину подрібненої кінзи і перекладіть начинку в кабачки. Посипте зверху тертим сиром. Потім перекладіть кабачки в форму для випічки, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин. Потім зніміть фольгу і готуйте ще 5 хвилин.
Посипте кінзою і подавайте до столу.
Готово!
Кабачки, фаршировані тунцем — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 кабачка
- 1 банка консервованого тунця в маслі
- 1 селера
- 1/4 червоної цибулі
- 35 г сиру фети
- 35 г твердого сиру
- 2 ст. л. оливкового олії
- 1/2 лимона
- Кріп — за смаком
- Сіль — за смаком
Промийте кабачки і розріжте їх уздовж. Видаліть м'якоть і змастіть їх маслом. Викладіть кабачки на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Тим часом з'єднайте подрібнені цибулю, селеру, кріп, оливкову олію, лимонний сік і тунець без масла. Добре перемішайте масу.
Отриману начинку перекладіть в кабачки і посипте зверху тертим сиром. Запікайте ще 2-5 хвилин.
Готово!
Читайте також: Час кабачків — 5 смачних страв, які можна приготувати з кабачками
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття