Menu
Як приготувати печиво на сковороді — швидко і смачно

Як приготувати печиво на сковороді — швидко і смачно

Печиво на сковороді — це швидке і просте рішення для смачного десерту до чаю.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Печиво на сковороді — це швидке і просте рішення для смачного десерту до чаю. А також, це відмінний варіант для тих, хто не любить возитися з духовкою. У будь-якому випадку печиво виходить ніжними і смачними.

Горіхове печиво на сковороді — рецепт

Горіхове печиво на сковороді

Візьміть інгредієнти:

  • 100 г борошна
  • 70 г цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 куряче яйце
  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 70 г фундука
  • 50 г шоколаду

За допомогою блендера подрібніть 50 г фундука в борошно. Потім змішайте його з пшеничним борошном, розпушувачем і цукром.

Візьміть сковороду і розтопіть вершкове масло на повільному вогні. Зніміть з плити, вбийте яйце і швидко перемішайте. Потім поверніть сковороду на плиту і поступово додайте сухі інгредієнти, замішуючи тісто. Розрівняйте печиво по всій сковороді і готуйте на повільному вогні 10 хвилин.

Викладіть горіхи, що залишилися і шматочки шоколаду. Накрийте кришкою і продовжуйте готувати протягом 5 хвилин.

Потім відставте печиво під кришкою на 15 хвилин, перекладіть на тарілку і можна подавати.

Приємного чаювання!

Печиво на сметані на сковороді — рецепт

Печиво на сметані на сковороді

Візьміть інгредієнти:

  • 1 яєчний жовток
  • 0,5 склянки цукру
  • 1,5 склянки пшеничного борошна
  • 3 ст. л. сметани

Сметана

  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 0.5 ч. л. харчової соди
  • 0,5 ч. л. столового оцту
  • дрібка солі

З'єднайте яєчний жовток, цукор і сіль. Додайте сметану і добре перемішайте. Потім влийте рослинну олію, гашену соду і поступово додайте борошно. Замісіть тісто. Зробіть невеликі кульки і надайте їм форму печива.

Обсмажте печиво на сухій сковороді з обох сторін.

Готово!

Вівсяне печиво на сковороді — рецепт

Вівсяне печиво на сковороді

Візьміть інгредієнти:

  • 250 г вівсяних пластівців
  • 5 яєчних білків
  • 13 г цукру
  • 50 г родзинок
  • 7 г кориці
  • 50 г кунжуту
  • сіль — за смаком

З'єднайте вівсяні пластівці, сіль, цукор, родзинки, корицю і кунжут. Ретельно перемішайте суміш.

На суху сковороду викладіть ложкою печиво. Готуйте на маленькому вогні по 3 хвилини з обох сторін.

Смачного!

Читайте також: Готуємо чізкейк без випічки — 3 приголомшливих рецепта

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1632

Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти

Солоні пироги-тарти — це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду.
1155

Готуємо лазанью з баклажанами — 3 неперевершених рецепти

Ці рецепти — ідеальний варіант для любителів баклажанів.
1116

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і…
1028

Зміцнюємо імунітет — готуємо смачні вітамінні салати

Щоб підтримувати імунітет в порядку — пропонуємо кілька простих, корисних вітамінних…
975

Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти

Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних.
705

Як приготувати пишні японські панкейки — рецепти і поради

Знамениті японські панкейки завоювали вже весь світ. Все завдяки своїй пишності і…
627

Як спекти гарбузовий рулет з сиром та шпинатом — смачно, просто та оригінально

Смачно, просто і оригінально — готуємо гарбузовий рулет з сиром та шпинатом
456

У чому користь брусниці і що з нею приготувати — рецепти і поради

Однією з найбільш корисний ягід по праву можна вважати саме брусницю.