Menu
Як правильно готувати печені яблука — поради і смачні рецепти

Як правильно готувати печені яблука — поради і смачні рецепти

Як правильно готувати печені яблука — поради і смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Всі ми знаємо, що яблука дуже корисні. А запечені в духовці стають не тільки корисними, а й добре засвоюються нашим організмом. У цих фруктах міститься багато пектину і клітковини. Останні покращують роботу кишечника, а пектин допомагає виводити шкідливі речовини з організму. Як правильно запекти яблука, щоб зберегти всю їхню користь:

- насамперед вибирайте яблука не дуже кислі, оскільки при готуванні вони стають ще кисліші;

- перед використанням добре промийте яблука, оскільки їх обробляють спеціальним воском, щоб вони не псувалися під час транспортування і зберігання;

- готувати яблука не можна в дуже розігрітій духовці, тому що яблука можуть вибухнути, а якщо навпаки — не пропечуся. Оптимальна температура для запікання яблук — 180 градусів. Досить 20 хвилин, щоб вони добре пропеклися.

Пропонуємо декілька смачних рецептів.

Запечені яблука з сиром і сметаною — рецепт

Запечені яблука з сиром і сметаною

Візьміть інгредієнти:

  • 150 г кисломолочного сиру

Сир

  • 100 г сметани
  • 2-3 яблука
  • родзинки і цукор — за смаком

З'єднайте сметану з сиром і добре перемішайте. Суміш повинна вийти повітряною. Додайте родзинки і цукор та знову добре перемішайте.

Підготуйте яблука: відріжте верхівку яблука і зробіть невелике заглиблення ложкою. Видаліть все насіння. Повинна залишитися тільки м'якоть яблука і шкірка. Начините яблука і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Запечені яблука зі сметаною — рецепт

Запечені яблука зі сметаною

Візьміть інгредієнти:

  • 150 г сметани

Сметана

  • 2-3 яблука
  • улюблені ягоди
  • цукор — за смаком

З'єднайте сметану з ягодами і додайте цукру. Добре перемішайте і начиніть підготовлені яблука. Відправте в духовку при 180 градусів на 20 хвилин. Смачного!

Запечені яблука з медом — рецепт

Запечені яблука з медом

Вам знадобляться:

  • 100 г меду
  • 2-3 яблука
  • 100 г лимонного соку

З'єднайте мед і лимонний сік. Заповніть сумішшю підготовлені яблука. Додавати потрібно до середини яблука, оскільки при готуванні начинка може витекти. Відправте в духовку на 20 хвилин і готово!

Читайте також: Що приготовати з грушею - найкращі рецепти страв з грушею 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття