Як правильно готувати печені яблука — поради і смачні рецепти
Як правильно готувати печені яблука — поради і смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Всі ми знаємо, що яблука дуже корисні. А запечені в духовці стають не тільки корисними, а й добре засвоюються нашим організмом. У цих фруктах міститься багато пектину і клітковини. Останні покращують роботу кишечника, а пектин допомагає виводити шкідливі речовини з організму. Як правильно запекти яблука, щоб зберегти всю їхню користь:
- насамперед вибирайте яблука не дуже кислі, оскільки при готуванні вони стають ще кисліші;
- перед використанням добре промийте яблука, оскільки їх обробляють спеціальним воском, щоб вони не псувалися під час транспортування і зберігання;
- готувати яблука не можна в дуже розігрітій духовці, тому що яблука можуть вибухнути, а якщо навпаки — не пропечуся. Оптимальна температура для запікання яблук — 180 градусів. Досить 20 хвилин, щоб вони добре пропеклися.
Пропонуємо декілька смачних рецептів.
Запечені яблука з сиром і сметаною — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 150 г кисломолочного сиру
- 100 г сметани
- 2-3 яблука
- родзинки і цукор — за смаком
З'єднайте сметану з сиром і добре перемішайте. Суміш повинна вийти повітряною. Додайте родзинки і цукор та знову добре перемішайте.
Підготуйте яблука: відріжте верхівку яблука і зробіть невелике заглиблення ложкою. Видаліть все насіння. Повинна залишитися тільки м'якоть яблука і шкірка. Начините яблука і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Запечені яблука зі сметаною — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 150 г сметани
- 2-3 яблука
- улюблені ягоди
- цукор — за смаком
З'єднайте сметану з ягодами і додайте цукру. Добре перемішайте і начиніть підготовлені яблука. Відправте в духовку при 180 градусів на 20 хвилин. Смачного!
Запечені яблука з медом — рецепт
Вам знадобляться:
- 100 г меду
- 2-3 яблука
- 100 г лимонного соку
З'єднайте мед і лимонний сік. Заповніть сумішшю підготовлені яблука. Додавати потрібно до середини яблука, оскільки при готуванні начинка може витекти. Відправте в духовку на 20 хвилин і готово!
Читайте також: Що приготовати з грушею - найкращі рецепти страв з грушею
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття