Menu
Солодкий молочний суп з гречкою, яблуками, медом та корицею

Солодкий молочний суп з гречкою, яблуками, медом та корицею

Такий молочний суп із обсмаженою гречкою та додаванням ароматних медових яблук – справді смачна страва, на яку не шкода витратити час.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

  • 150 г гречаної крупи
  • 200 мл молока ТМ «Яготинське» 3,2% жиру
  • 200 мл вершків ТМ «Яготинські» 15% жиру
  • 2 великих зелених яблука
  • 60 г солодковершкового масла ТМ «Яготинське» 82,5% жиру
  • 2 ст. л. меду
  • 2 ч. л. ванільного цукру
  • 0,5 ч. л. меленої кориці
  • Сіль (за смаком)

 

Приготування:

  1. Очистіть від шкіри яблука, видаліть серцевину, наріжте м’якоть кубиками в 1 см. У невеликій сковороді розтопіть 30 г вершкового масла та мед. Покладіть яблука та обсмажуйте на сильному вогні, акуратно помішуючи, 2–3 хв. Зніміть з вогню.
  2. У каструлі з товстим дном розтопіть ще 30 г масла, покладіть гречку, посоліть, обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, 2–3 хв. Влийте в каструлю 500 мл окропу, знову доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 20 хв.
  3. Влийте в каструлю з гречкою молоко та вершки, додайте ванільний цукор та корицю, доведіть до кипіння.
  4. Додайте яблука з медом, акуратно перемішайте, дайте закипіти, закрийте кришкою, зніміть з вогню та дайте настоятися супу 5 хв.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття