Menu
Скумбрія в сметанно-гірчичному соусі

Скумбрія в сметанно-гірчичному соусі

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Скумбрію почистити, добре помити, нарізати порційними шматочками.
  2. Додати сметану, соєвий соус, приправу і гірчицю (сіль додавати не потрібно!)
  3. Цибулю нарізати півкільцями, додати її до риби, ретельно перемішати. Залишити маринуватися на 20–30 хвилин.
  4. Скумбрію, разом із цибулею та соусом, перекласти у форму для запікання. Готувати в розігрітій духовці протягом 20–30 хвилин за температури 170°С доки не зарум’яниться.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття