Menu
Що таке спрінг-ролли і як їх приготувати — смачні рецепти

Що таке спрінг-ролли і як їх приготувати — смачні рецепти

Що таке спрінг-ролли і як їх приготувати — смачні рецепти

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Спрінг-ролли — це азіатська страва, схожа на млинці з рисового паперу, у який можна покласти різну начинку — на свій смак. У цій статті розповімо вам, як приготувати солоний спрінг-ролл з лососем і шпинатом та солодкий ролл із полуницею і м'яким сиром.

Спрінг-ролли з лососем і шпинатом — рецепт

Спрінг-ролли з лососем і шпинатом

Візьміть інгредієнти:

  • 300 г шпинату
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 зуб. часнику
  • 1 см імбиру
  • 40 мл кунжутної олії
  • 40 мл соєвого соусу
  • 300 г лосося, приготованого на пару
  • 1 ст. л. кунжутного насіння
  • 12 аркушів рисового паперу
  • 1 яєчний білок
  • 4 ст. л. меду
  • рослинну олію (для смаження)
  • жменю рубаної кінзи
  • сіль і перець — за смаком

Добре промийте та приберіть зайву вологу зі шпинату. Розігрійте олію в сковороді і додайте шпинат, подрібнену цибулю, тертий імбир, часник, сіль, перець і 1/2 соєвого соусу. Перемішайте і зніміть з вогню.

Промийте і наріжте кубиками рибу і з'єднайте зі шпинатом. Всипте насіння кунжуту.

Змішайте трохи води з яєчним білком і змастіть, викладений на робочу поверхню, рисовий папір. Потім викладіть начинку, відступивши від краю кілька сантиметрів. Краї знову змастіть водою з білком. Далі скрутіть ролл в щільну трубочку. І знову змастіть водою з білком. Повторіть процедуру з папером, що залишився.

Отримані ролли обсмажте на розігрітій олії близько 2-3 хвилин.

Приготуйте соус: з'єднайте соєвий соус, кунжутну олію, мед і кінзу. Подавайте готові спрінг-ролли з соусом.

Смачного!

Спрінг-ролли з полуницею і м'яким сиром — рецепт

Спрінг-ролли з полуницею і м'яким сиром

Візьміть інгредієнти:

  • 8 листів рисового паперу
  • 200 г полуниці
  • 90 г шпинату
  • 50 г м'якого сиру

М'ягкий сир

  • 40 г горіх пекан
  • 1 ст. л. бальзамічного соусу

Подрібніть горіхи і наріжте сир з полуницею.

Візьміть рисовий аркуш паперу і опустіть його на кілька секунд з теплу воду. Потім перекладіть лист на робочу поверхню. Викладіть трохи шпинату і по 2 ст. л. полуниці, горіхів і сиру. Звертайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця. Потім повторіть процес з рештою листами.

Готові роли полийте бальзамічним соусом і подавайте до столу.

Готово!

Читайте також: Як приготувати справжній японський суп рамен — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

3139

Готуємо чізкейк без випічки — 3 приголомшливих рецепта

Готуємо чізкейк без випічки — 3 приголомшливих рецепта
2335

Горіховий Спас 2020 року — що приготувати на свято з горіхів

Горіховий Спас 2020 року — що приготувати на свято з горіхів
1107

Як приготувати печиво на сковороді — швидко і смачно

Печиво на сковороді — це швидке і просте рішення для смачного десерту до чаю.
799

Готуємо низькокалорійні десерти — 4 корисних рецепти

Готуємо низькокалорійні десерти — 4 корисних рецепти
773

Як приготувати ідеальний бефстроганов — рецепти і поради

Як приготувати ідеальний бефстроганов — рецепти і поради
556

Готуємо ароматні сметанні кекси — смачні рецепти

Сметанний кекс — це ароматний, рум'яний і дуже повітряний десерт, який відмінно підійде…
516

Що приготувати з тріски — смачні рецепти

Що приготувати з тріски — смачні рецепти
515

Як приготувати фаршировані кальмари — поради і рецепти

Як приготувати фаршировані кальмари — поради і рецепти