Menu
Що робити у разі виявлення факту реалізації неякісної (зіпсованої) продукції?

Що робити у разі виявлення факту реалізації неякісної (зіпсованої) продукції?

Дозвольте проінформувати Вас, що вся наша продукція виробляється у повній відповідності до вимог українського законодавства стосовно якості та безпечності харчових продуктів. Усі технологічні процеси на підприємствах-виробниках продукції ТМ «Яготинське» сертифіковані у відповідності до вимог міжнародних стандартів HACCP та/або ISO.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Шановний споживач!

Дозвольте проінформувати Вас, що вся наша продукція виробляється у повній відповідності до вимог українського законодавства стосовно якості та безпечності харчових продуктів. Усі технологічні процеси на підприємствах-виробниках продукції ТМ «Яготинське» сертифіковані у відповідності до вимог міжнародних стандартів HACCP та/або ISO.

Виробництво продукції знаходиться під постійним контролем Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. До того ж, установи торгівлі перевіряють кожну партію продукції, яку вони приймають для реалізації.

Але періодично, ми все ж отримуємо інформацію про поодинокі факти реалізації неякісної (зіпсованої) продукції нашої торгівельної марки торгівельними підприємствами України.

Нажаль, ми не маємо змоги контролювати та не можемо нести відповідальність за недотримання підприємствами торгівлі нормативно-правових актів, договорів та вказівок виробника щодо умов транспортування і зберігання (в першу чергу - температурних режимів), інших вимог та рекомендацій.

Крім того, у відповідності до чинного законодавства та укладених угод, ризик псування, пошкодження та втрати товару переходить від виробника до торгівельних мереж в момент поставки товару.

Відповідно до ч. 8 ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів», у разі придбання споживачем непридатного харчового продукту, продавець зобов’язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним для споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Для харчових продуктів та іншої продукції, споживчі якості якої з часом можуть погіршуватися і створювати небезпеку для життя і здоров'я, встановлюється термін придатності, який позначається на етикетках, упаковках чи інших документах. Цей термін придатності і вважається гарантійним терміном. Термін придатності обчислюється з дати виготовлення.

У відповідності до зазначеного вище, перше, що треба робити після покупок - зберігати документи, які підтверджують операцію купівлі - чеки, та при придбанні неякісних продуктів харчування - звертатись безпосередньо до торгівельного підприємства з відповідними вимогами та обґрунтуванням.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1501

Що таке кальцоне та з чим його приготувати — 10 ідей для начинки

Кальцоне з помідорами, зеленню та моцарелою; кальцоне з салямі та сиром проволоне;…
1326

Як та на чому приготувати смачні тонкі млинці — 5 рецептів

Тонкі млинці на молоці, млинці на кефірі, млинці на ряжанці, млинці на йогурті та млинці…
1181

Що таке фрітата та як її готувати — рецепти омлету по-італійськи

Фрітата з моцарелою, базиліком та помідорами; фрітата з кабачками та сиром проволоне;…
1018

Меню сирного гурмана — 5 незвичайних сирів, які варто скуштувати

Кульки моцарели в розсолі, класичний та копчений проволоне у вигляді мішечка, сир з…
980

Здорове харчування — що приготувати з різними видами капусти

Тушкована капуста в сметані, салат з пекінською капустою, кіш з брюссельською капустою,…
742

Що приготувати з сиром гауда — рецепти смачних страв з плавленим сиром

Смачний овочевий крем-суп з плавленим сиром, макарони з сиром гауда, картопляне пюре з…
594

Що приготувати з ожиною — рецепти смачних десертів

Пиріг на йогурті з ожиною, мафіни з ожиною, смузі з ожиною на йогурті та смузі з ожиною…
590

Перші страви — як швидко приготувати смачний грибний суп

Грибний суп з плавленим сиром чеддер, грибний суп з картоплею та плавленими сирками,…