Menu
Що робити у разі виявлення факту реалізації неякісної (зіпсованої) продукції?

Що робити у разі виявлення факту реалізації неякісної (зіпсованої) продукції?

Дозвольте проінформувати Вас, що вся наша продукція виробляється у повній відповідності до вимог українського законодавства стосовно якості та безпечності харчових продуктів. Усі технологічні процеси на підприємствах-виробниках продукції ТМ «Яготинське» сертифіковані у відповідності до вимог міжнародних стандартів HACCP та/або ISO.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Шановний споживач!

Дозвольте проінформувати Вас, що вся наша продукція виробляється у повній відповідності до вимог українського законодавства стосовно якості та безпечності харчових продуктів. Усі технологічні процеси на підприємствах-виробниках продукції ТМ «Яготинське» сертифіковані у відповідності до вимог міжнародних стандартів HACCP та/або ISO.

Виробництво продукції знаходиться під постійним контролем Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. До того ж, установи торгівлі перевіряють кожну партію продукції, яку вони приймають для реалізації.

Але періодично, ми все ж отримуємо інформацію про поодинокі факти реалізації неякісної (зіпсованої) продукції нашої торгівельної марки торгівельними підприємствами України.

Нажаль, ми не маємо змоги контролювати та не можемо нести відповідальність за недотримання підприємствами торгівлі нормативно-правових актів, договорів та вказівок виробника щодо умов транспортування і зберігання (в першу чергу - температурних режимів), інших вимог та рекомендацій.

Крім того, у відповідності до чинного законодавства та укладених угод, ризик псування, пошкодження та втрати товару переходить від виробника до торгівельних мереж в момент поставки товару.

Відповідно до ч. 8 ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів», у разі придбання споживачем непридатного харчового продукту, продавець зобов’язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним для споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Для харчових продуктів та іншої продукції, споживчі якості якої з часом можуть погіршуватися і створювати небезпеку для життя і здоров'я, встановлюється термін придатності, який позначається на етикетках, упаковках чи інших документах. Цей термін придатності і вважається гарантійним терміном. Термін придатності обчислюється з дати виготовлення.

У відповідності до зазначеного вище, перше, що треба робити після покупок - зберігати документи, які підтверджують операцію купівлі - чеки, та при придбанні неякісних продуктів харчування - звертатись безпосередньо до торгівельного підприємства з відповідними вимогами та обґрунтуванням.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1696

Сезон гарбуза — три смачні страви, які можна приготувати з гарбузом

Кіш з м'якушем гарбуза, макарони з сиром чеддер та гарбузим пюре, піца з гарбузом —…
1193

Панкейки — чим вони відрізняються від млинців та оладок і як їх приготувати

Традиційні панкейки на молоці, сирні панкейки з медом, бананові панкейки — у цій…
1171

Гарбузовий сезон — яку випічку приготувати з м'якушем гарбуза

Шарлотка з м'якушем гарбуза, гарбузовий манник, мафіни з гарбузом — у цій статті ми…
862

Для тих, хто любить готувати — 7 ідей, що спекти на десерт

Яблучна шарлотка на ряжанці, клафуті з грушею, бельгійські вафлі, закритий пиріг з…
751

Як приготувати сочники з сиром — секрети та рецепти сирних сочників

Кисломолочний сир, сметана, борошно, цукор, вершкове масло, курячі яйця, розпушувач або…
660

Десерт для ласунів — як спекти смачні мафіни з фруктовою начинкою

Мафіни з яблуком та корицею, мафіни з грушею, мафіни з банановим м'якушем — у цій…
555

Худнемо на кисломолочних продуктах — дієти на кисломолочному сирі та кефірі

Дієта на гречці й кефірі, дієта на хлібі та кефірі, розвантажувальні дні на…
530

Для тих, хто любить готувати — що приготувати на цих вихідних

Вареники з картоплею та бринзою, кальцоне з шинкою й сиром проволоне, чвіштарі з…