Menu
Що приготувати з перепілки — смачні і незвичайні страви

Що приготувати з перепілки — смачні і незвичайні страви

Страви з перепелиного м'яса не тільки смачні, але й корисні.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Страви з перепелиного м'яса не тільки смачні, але й корисні. Вони відмінно підходять для тих, хто дотримується дієти. Щоб порадувати своїх рідних і близьких кулінарними шедеврами, пропонуємо оригінальні та апетитні страви із перепілок.

Запечена грудка перепілки — рецепт

Запечена грудка перепілки

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 перепілки (грудка)
  • 1 л води
  • 30 г цукру
  • 50 г солі
  • 30 г вершкового масла

Вершкове масло

Розведіть у воді сіль і цукор. В отриману суміш покладіть м'ясо і залиште на три години. За цей час м'ясо стане м'яким і соковитим. Потім обсушіть грудку паперовими рушниками і змастіть вершковим маслом. Відправте в духовку запікатися до готовності.

Котлета з перепелиці зі шпинатом — рецепт

Котлета з перепелиці зі шпинатом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 перепілка
  • 1 жменя шпинату
  • 25 г вершкового масла
  • 5 г часнику
  • 2 г петрушки
  • 10 г борошна
  • 1 яйце
  • 100 мл молока

Молоко

  • 20 г сухарів
  • Сіль і перець — за смаком

М'ясо перепілки відокремте від кістки і добре відбийте. У центр покладіть шматочок масла і загорніть котлету.

В окремій ємності перемішайте яйце, молоко, сіль і перець. В отриману суміш опустіть котлету, після чого обваляйте в сухарях. Потім обсмажте її на розігрітій сковороді. На ній повинна з'явиться золотиста скоринка. Перекладіть котлету на деко і доведіть до готовності в духовці при 180 градусах.

Тим часом розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте шпинат. На це має піти не менше 10 секунд. Готовий шпинат перекладіть на тарілку, а зверху викладіть котлету.

Смачного!

Суп з перепілкою і локшиною — рецепти

Суп з перепілкою і локшиною

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 75 г перепілки
  • 15 г пасти феттучині
  • 2 перепелиних яєць
  • 300 мл курячого бульйону
  • 8 г моркви
  • 8 г цибулі
  • 1 жменя зелені
  • 50 мл рослинної олії
  • 1 зуб. часнику
  • По щіпці розмарину, чебрецю та солі

Промийте філе перепілки і обсмажте на розігрітій сковороді з рослинною олією. Додайте трави і часник. Готуйте до золотистої скоринки і наріжте шматочками.

Відваріть перепелині яйця, очистіть їх і наріжте навпіл.

Очистіть цибулю і моркву. Обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії. Перекладіть піджарку в курячий бульйон.

Відваріть пасту. Потім перекладіть його в бульйон разом з перепілкою, зеленню, яйцями, сіллю і перцем.

Смачного!

Салат з перепілки і білими грибами — рецепт

Салат з перепілки і білими грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 120 г смаженої перепілки
  • 1 жменя міксу салату
  • 1 ч. л. бальзамічного соусу
  • 60 г білих відварених грибів
  • 30 мл оливкової олії
  • Дрібка солі
  • Перець горошком (3 шт.)
  • Щіпка шавлію

Наріжте на шматочки гриби і перепілку.

Перекладіть в миску мікс салату, сіль, перець, бальзамічний соус, олію і шавлій. Перемішайте суміш. Потім додайте гриби і птицю. Подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Як запекти качку в духовці — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття