Menu
Що приготувати з морепродуктів – оригінальні рецепти смачних страв

Що приготувати з морепродуктів – оригінальні рецепти смачних страв

Пропонуємо вам добірку смачних рецептів, які не вимагають багато часу, а їх вишуканий смак тільки порадує вас і рідних. 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Морепродукти – один з найбажаніших делікатесів на нашому столі. На перший погляд, процес готування морепродуктів може нам здатися складним і довгим. Але це не так! Пропонуємо вам добірку смачних рецептів, які не вимагають багато часу, а їх вишуканий смак тільки порадує вас і рідних.

Овочевий салат з морепродуктами

Овочевий салат з морепродуктами

Візьміть інгредієнти:

  • 1 пучок зеленого салату
  • 6 помідорів
  • 55 мл оливкової олії
  • 1/2 лимона
  • сіль і перець – за смаком
  • 500 г морського коктейлю

У кип'ячену воду вкиньте морепродукти і варіть 5-7 хвилин. Потім відкиньте морський коктейль в друшляк і промийте холодною водою. Помідори наріжте кубиками, а листя салату подрібніть на невеликі шматочки. Перекладіть все в салатник, додайте морепродукти і добре перемішайте. Вичавіть півлимона, додайте сіль, перець і заправте оливковою олією. Готово!

Суп із сьомги і морського коктейлю

Суп із сьомги і морського коктейлю

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г коктейлю з морепродуктів
  • 400 г сьомги
  • базилік – за смаком
  • вершки 30% – за смаком
  • сіль і перець – за смаком

Очистіть і вимийте сьомгу. Відправте його в каструлю з водою і варіть 15 хвилин до готовності. Потім дістаньте і дайте охолонути.
Тим часом в готовий бульйон додайте 2-3 жмені коктейлю з морепродуктів і варіть протягом 15 хвилин. Подрібніть сьомгу і відразу додайте в наш суп. Поперчіть, посоліть, вкиньте базилік і добре перемішайте.
По закінченню 15 хвилин, влийте вершки (якщо хочете густу консистенцію – додайте більше, рідку – менше). Проваріть ще 5 хвилин і готово! Смачного!

Паста з чорнилами каракатиці з морепродуктами у вершковому соусі

Паста з чорнилами каракатиці з морепродуктами у вершковому соусі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 шт. морських гребінців
  • 400 г чорних спагеті
  • 16 королівських креветок
  • 5 гол. часнику
  • 3 ст. л. оливкової олії extra virgin
  • рукола, орегано, базилік – за смаком
  • 500 мл вершків

Вершки

  • 100 г морського коктейлю
  • сіль і суміш перців – за смаком
  • 2 помідори

Розігрійте оливкову олію на сковороді. Подрібніть часник і пасеруйте його кілька хвилин.

У каструлю з киплячою водою додайте спагеті з чорнилами каракатиці і сіль. Варіть до стану аль денте.

Розморозте та очистіть креветки. Перемістіть їх в сковороду з часником. Додайте морський коктейль (восьминоги, кальмари, мідії), базилік, орегано, сіль і перець. Тушкуйте до напівготовності. Потім наріжте гребінці і помідори та додайте в сковороду. Обсмажуйте 3 хвилини. Влийте вершки, ще раз посоліть і додайте спеції – за смаком. Як тільки маса закипить, зменшіть вогонь, але продовжуйте тушкувати. Вершки повинні загуснути. У готове спагеті додайте 2 ст. л. оливкового масла і добре перемішайте. Викладіть спагеті по тарілках, додайте вершковий соус з морепродуктами і готово! Смачного!

Читайте також: Рибний день – 5 незвичайних і корисних страв з риби

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття