Menu
Що приготувати на Хелловін — оригінальні страви

Що приготувати на Хелловін — оригінальні страви

Хелловін — відмінний привід, щоб зібрати всіх близьких, організувати вечірку і приготувати тематичні страви.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Хелловін — відмінний привід, щоб зібрати всіх близьких, організувати вечірку і приготувати тематичні страви. А щоб найстрашніша вечірка вдалася, пропонуємо страви, які надовго запам'ятаються гостям.

Фаршировані яйця «Чорна вдова» — рецепт

Фаршировані яйця «Чорна вдова»

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 3 яйця
  • 20 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 6 маслин
  • 1 ст. л. майонезу
  • Сіль і перець — за смаком

Очистіть цибулю і дрібно наріжте кубиками. Розігрійте вершкове масло на сковороді і обсмажте цибулю до золотистого кольору. Тим часом відваріть яйця до готовності. Потім остудіть і розріжте навпіл. Жовток перекладіть в миску і додайте майонез, цибулю, сіль і перець. Ретельно перемішайте і наповніть білки.

Візьміть маслини і розріжте кожну навпіл. Формуємо тіло «павука»: одну половину викладіть на яйце, потім розріжте другу половину і розкладіть «лапки».

Готово!

Пісочне печиво «Пальці вампіра» — рецепт

Пісочне печиво «Пальці вампіра»

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г цукру
  • 350 г борошна
  • 2 яйця
  • Мигдальні горіхи
  • 150 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 50 г варення або джему червоного кольору (при бажанні)
  • 1/3 ч. л. солі

Візьміть масло кімнатної температури і збийте разом з 1 яйцем, 1 білком і цукром. Потім додайте борошно і сіль. Добре замішайте тісто. Воно повинно вийде не липким і м'яким. Відправте в холодильник на 30 хвилин. Потім розділіть тісто на невеликі шматочки однакового розміру. З кожного шматка сформуйте невеликі ковбаски. Це буду «пальці вампіра». Надайте їм форми пальця, позначивши фаланги.

Деко для випічки застеліть пергаментом і перекладіть заготовки. Очистіть мигдальний горіх і обмокніть його в джем червоного кольору. Це будуть «нігті». Їх слід перекласти на «пальці вампіра».

Відправте печиво в духовку при температурі 180 градусів на 20 хвилин.

Готово!

Паста і тефтелі з індички «Всевидюче око» — рецепт

Паста і тефтелі з індички «Всевидюче око»

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 0,5 кг фаршу індичого
  • 1/4 склянки тертого сиру

Твердий сир

  • 1/4 склянки панірувальних сухарів
  • 1/4 чайної ложки меленого чорного перцю
  • Сіль

Для приготування маринаду знадобиться:

  • 2 ріпчасті цибулі
  • 1,2 кг томатів
  • 2 стебла селери
  • 2 зуб. часнику
  • 2 моркви
  • Сіль і перець
  • Лавровий лист

Приготуйте маринад. Для цього видаліть шкірку з томатів і пюріруйте його. Обсмажте подрібнені часник і цибулю на сковороді до прозорості цибулі. Подрібніть моркву і селеру. Додайте в сковороду. Через 10 хвилин додайте томатне пюре. Добре перемішайте масу. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте лавровий лист. Тушкуйте соус до загусання, це може зайняти близько години.

Тим часом приготуйте тефтелі. З'єднайте всі інгредієнти для них. Окремо наріжте маслини шайбами, щоб вони виглядали як очі. Їх потрібно буде розкласти на кожній тефтелині.

Візьміть жароміцну форму і перелийте готовий соус. Викладіть тефтелі і покладіть зверху очі з маслин. Накрийте форму фольгою і відправте в духовку на 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і готуйте ще 10 хвилин.

Відваріть спагетті і викладіть наверх тефтелі з соусом.

Готово!

Читайте також: Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття