Menu
Салат «Гранатовий браслет»

Салат «Гранатовий браслет»

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Філе курячої грудки — 1 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Сир твердий «Голландський» або «Український» ТМ «Пирятин» — 150 г
  • Буряк — 1 шт.
  • Гранат — 1 шт.
  • Яйця — 3 шт.
  • Майонез — 3–4 ст. л.
  • Волоські горіхи — 50 г
  • Сіль, перець — за смаком

 

Приготування:

  1. Куряче філе відварити та нарізати на невеликі шматочки, посолити.
  2. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Сковороду розігріти і обсмажити на ній цибулю до золотистого кольору.
  3. Моркву вимити, відварити, очистити та натерти на великій тертці.
  4. Яйця відварити і разом з сиром натерти на великій тертці.
  5. Горіхи крупно подрібнити.
  6. Буряки відварити, почистити і теж натерти на великій тертці.
  7. Гранат розібрати на зерна.
  8. На великій тарілці викласти у формі кола перший шар – куряче філе. Поперчити. Потім викласти обсмажену цибулю і змастити тонким шаром майонезу.
  9. Після цього викласти моркву, знову змастити майонезом. Наступним шаром викласти тертий буряк, потім відварені та подрібнені яйця, промазати майонезом, посипати тертим сиром та волоськими горіхами, знову промазати майонезом та прикрасити зверху зернами граната.
  10. Салат поставити у холодильник на 3-4 години, а краще на ніч.

Смачного святкування!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття