Menu
Рисильованики з сиром «Сулугуні» по-закарпатськи

Рисильованики з сиром «Сулугуні» по-закарпатськи

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Картопля — 5 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 3–4 зубчики
  • Яйця — 5 шт.
  • Брошно — за смаком
  • Олія — за смаком
  • Сир «Сулугуні» ТМ «Яготинський» — 1 уп.
  • Сіль, перець та приправа — за смаком

 

Приготування:

  1. Картоплю чистимо, натираємо на дрібній терці разом із сиром.
  2. Додаємо до отриманої маси борошно, сіль і перець.
  3. Із часника вичавлюємо сік, додаємо.
  4. Вбиваємо яйця і все гарно перемішуємо.
  5. Розігріваємо пательню, мастимо її олією і випікаємо рисильованики.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття