Menu
Рибний день — готуємо смачні та оригінальні страви з рибою

Рибний день — готуємо смачні та оригінальні страви з рибою

Рибний день — готуємо смачні та оригінальні страви з рибою

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Рибні страви не тільки смачні, але й багаті на корисні жири, вітаміни та мікроелементи. Більше того, такі страви завжди виходять яскравими, незвичайними і точно не залишаться непоміченими серед інших страв.

Пропонуємо смачну добірку оригінальних страв із риби.

Запіканка з броколі та фореллю — рецепт

Запіканка з броколі та фореллю

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г філе форелі
  • 200 г моркви
  • 200 г цвітної капусти
  • 200 г броколі
  • 100 г твердого сиру

Твердий сир

  • 150 мл вершків
  • 4 яйця
  • Вершкове масло
  • Сіль та перець — за смаком

Цвітну капусту та броколі добре промийте та розділіть на суцвіття. Очистіть і наріжте моркву кружальцями.

Перекладіть капусту в киплячу підсолену воду. Додати моркву і відваріть все до напівготовності протягом 2-3 хвилин. Відкиньте овочі на друшляк.

Рибу наріжте невеликими шматочками.

Готуємо соус. Для цього з'єднайте в мисці яйця, вершки та тертий сир. Добре перемішайте і додайте сіль та перець за смаком.

Візьміть форму для випічки та чергуючи, викладайте овочі та рибу. Залийте все соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Готово!

Оладки із лосося з чіпсами із батату - рецепт

Оладки із лосося з чіпсами із батату

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 філе лосося
  • 1 батат
  • 0,5 цибулі
  • 1 лайм
  • 4 ч. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. тертого імбиру

Промийте і наріжте кружальцями батат. Викладіть на форму для випічки, змащену олією. Випікайте у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.

Натріть цедру лимона та імбир. Подрібніть рибу. З'єднайте все в окремій ємності та додайте приправи до смаку.

Подрібніть і обсмажте цибулю. Додайте його до лососевої суміші, перемішайте і сформуйте оладки. Потім обсмажте їх з обох боків до золотистого кольору.

Подавайте з чіпсами батату.

Готово!

Риба під лимонним соусом — рецепт

Риба під лимонним соусом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 ч. л. гірчиці
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. сік лимону
  • 400 г філе риби
  • 1 куряче яйце
  • 0,5 ч. л. прованських трав
  • Вершкове масло — за смаком


Вершкове масло

  • Каперсы
  • Каперси — за смаком
  • Зелена цибуля — за смаком
  • Сіль — за смаком

Наріжте рибу невеликими шматочками та видаліть всі кісточки. Розігрійте олію з невеликою кількістю вершкового масла. Викладіть рибу і смажте лише з однієї сторони. Слідкуйте, щоб вона не пересмажилася.

Готуємо соус. Для цього у невеликому сотейнику з'єднайте жовток яйця, гірчицю та столову ложку води. Поставте на повільний вогонь та постійно помішуйте суміш. Потім порціями додайте вершкове масло. Наприкінці додайте зелену цибулю, каперси та приправи.

Полийте готову рибу соусом та подавайте до столу.

Готово!

Читайте також: Смачно і швидко — готуємо ідеальний форшмак

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття