Menu
Рулетики з баклажанів з плавленими сирками

Рулетики з баклажанів з плавленими сирками

 Дуже ніжні, ситні, смачні рулетики з баклажанів із сирною начинкою!

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Баклажани помити та зрізати хвостики.
  2. Посолити нарізані на пластини баклажани і залишити їх на 10 хвилин. Потім злегка обсушити паперовим рушником і обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до золотистої скоринки.
  3. Поки обсмажені баклажани вистигають, готуємо начинку: варені яйця та плавлений сирок натерти на середній терці, додати часник пропущений через прес. До суміші додати плавлений пастоподібний сир, порізану зелень та сіль, перемішати.
  4. Готуємо рулетики: на край пластинки баклажану викладаємо начинку і загортаємо.
  5. Перед подачею на стіл рулетики охолоджуємо.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття