Menu
Пироги з лососем, качкою або грибами – готуємо ситну та смачну випічку

Пироги з лососем, качкою або грибами – готуємо ситну та смачну випічку

Пироги з лососем, качкою або грибами – готуємо ситну та смачну випічку

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Соковита, ароматна начинка і хрустке тісто – запорука приголомшливого пирога. У цій статті ми розповімо, як приготувати випічку з різними неймовірно смачними начинками, які з легкістю прикрасять будь-який святковий стіл.

Пиріг з лососем і броколі – рецепт

Пиріг з лососем і броколі

Для приготування вам знадобиться:

  • 50 г вершкового масла

Вершкове масло Славія

  • 100 г сметани

Сметана Славія

  • 1 яйце
  • 250 г борошна
  • 1 ч. л. солі

Для начинки візьміть:

  • 500 г свіжого філе лосося
  • 300 г броколі

Для заливки знадобиться:

  • 200 мл вершків 10-20%

Вершки Яготинські

  • 100 г сиру
  • 2 яйця
  • сіль і перець – за смаком

Приготуйте тісто: з'єднайте яйце з маслом, перемішайте і додайте сметану, сіль і перець. Знову добре перемішайте і замісіть тісто.

Викладіть тісто в змащену маслом форму, зробивши невеликі бортики.

Приготуйте заливку: трохи збийте яйця, посоліть, поперчіть та додайте вершки і тертий сир. Добре перемішайте.

Викладіть на тісто рибу і броколі. Посоліть, поперчіть і влийте заливку. Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

Смачного!

Листковий пиріг з качкою – рецепт

Листковий пиріг з качкою

Вам знадобиться:

  • 500 г листкового тіста
  • 300 г грибів
  • 200 г цибулі
  • 300 г качиного філе
  • сіль і перець – за смаком
  • рослинна олія

Для маринаду вам знадобиться:

  • 20 мл рослинної олії
  • 1 ст. л. сушених трав
  • 1-2 зуб. часнику
  • гілочка розмарину – за бажанням
  • сіль і перець – за смаком

Приготуйте маринад: з'єднайте олію з подрібненим часником, травами, сіллю і перцем. Добре перемішайте. Замочіть філе качки в маринаді на 25 хвилин. Потім перекладіть філе на фольгу, викладіть розмарин та загорніть качку. Перекладіть м'ясо в форму для випічки і відправте в духовку на 45 хвилин при 180 градусах.

Подрібніть цибулю соломкою і обсмажте на олії. Потім додайте тонко нарізані гриби, сіль, перець і готуйте протягом 10 хвилин. Розберіть філе качки на волокна і додайте до грибів з цибулею. Перемішайте і остудіть.

Розкатайте половину тіста в пласт товщиною в 3 мм і виріжте коло діаметром трохи більше, ніж форма для випічки. Потім перекладіть у форму, зробивши невеликі бортики. Викладіть начинку. Візьміть другу половину тіста, розкатайте і виріжте коло товщиною близько 3 мм і діаметром по формі для випічки. Перекладіть на пиріг і защипніть краї. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Смачного!

Пиріг з грибами і картоплею - рецепт

Пиріг з грибами і картоплею

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 мл молока

Молоко Яготинське

  • 10 г сухих дріжджів
  • 0.5 ч. л. цукру
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 200-250 г борошна
  • сіль – за смаком

Для начинки вам знадобиться:

  • 300 г грибів
  • 400 г картоплі
  • 150 г цибулі
  • 150 г сиру (напівтвердого або твердого)

Твердий сир Пирятин

  • сметана

З'єднайте тепле молоко, дріжджі і цукор. Залиште в теплому місці, а через 15 хвилин маса повинна піднятися. Додайте яйце, посоліть і перемішайте. Потім додайте рослинну олію і знову перемішайте. Всипте борошно і замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште в теплому місці.

Цибулю, картоплю і гриби наріжте тонкими пластинами.

Перекладіть тісто в змащену олією форму для випічки, зробивши невеликі бортики. Змастіть сметаною і викладіть гриби. Посоліть, поперчіть і викладіть цибулю, а потім картоплю. Змастіть сметаною і посипте сиром. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.

Приємного апетиту!

Читайте також: Як приготувати капустяний пиріг – три рецепти смачної випічки

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття