Menu
Результати експертизи сиру твердого АТ "Пирятинський сирзавод"

Результати експертизи сиру твердого АТ "Пирятинський сирзавод"

Представляємо вашій увазі протоколи досліджень твердого сиру АТ «Пирятинський сирзавод».

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Шановні споживачі! Інформуємо вас щодо результатів експертизи продукції, яку випускають заводи ГК «Молочний альянс».

Зокрема, представляємо вашій увазі протоколи досліджень твердого сиру АТ «Пирятинський сирзавод», проведених Науково-дослідним випробувальним центром харчової продукції Державного підприємства «Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» (Полтава, Україна). Випробування пройшли зразки таких твердих сирів АТ «Пирятинський сирзавод»: «Вершковий», «Голандський», «Звенигородський», «Ніжний», «Пошехонський» та «Російський».

За фізико-хімічними та бактеріологічними показниками вся відібрана продукція відповідає стандартам і нормам ДСТУ та ТУ. Незалежна експертиза ще раз підтвердила, що сир «Пирятинського сирзаводу» виготовляється виключно з натурального молока, без рослинних домішок та без застосування сухого молока.

З протоколами досліджень можна ознайомитися нижче.

Сир твердий "Ніжний" зі смаком та ароматом пряженогомолока з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ

Сир твердий "Вершковий" з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ

Сир твердий "Російський класичний" з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ

Сир твердий "Голландський брусковий" з масовою часткою жиру в сухій речовині 45%

Відкрити документ

Сир твердий "Пошехоньский" з масовою часткою жиру в сухій речовині 45%

Відкрити документ

Сир твердий "Звенигородьский" з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ
  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

4006

Швидко і оригінально — готуємо найсмачніші торти нашвидкуруч

Пропонуємо варіанти тортів без випічки, які можна готувати навіть з дітьми.
2317

Як приготувати смачний і незвичайний печінковий торт — рецепти і поради

Печінковий торт — смачна, ситна і дуже красива страва, яку дуже часто подають до…
1710

Готуємо улюблений святковий салат — смачні рецепти оселедця під шубою

Оселедець під шубою — це саме той салат, який додає справжнього святкового настрою.
1370

Як приготувати ідеальний торт Наполеон — секрети і рецепт

Торт Наполеон носить не тільки гучну назву, але і володіє неймовірним смаком.
1001

Як приготувати домашній майонез — рецепти і секрети

Пропонуємо швидкі, смачні і найкорисніші варіанти домашніх майонезів, після яких у вас…
575

Готуємо м'які і смачні рогалики — рецепти і поради

Рогалики — це ароматна випічка у вигляді півмісяця з начинкою всередині.
516

Готуємо фалафель в домашніх умовах — смачні рецепти і поради

Фалафель — це обсмажені кульки із нуту, з додаванням різних спецій і трав.
512

Неймовірно смачно, ароматно і оригінально — готуємо неперевершені булочки Сіннабон

Булочки Сіннабон — це випічка, яка користується великою популярністю у всьому світі.