Menu
Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки

Спробуйте приготувати паштет із курячої печінки за класичним рецептом: з морквою та маслом. Щоб печінка рівномірно приготувалась і була м’яка, солити потрібно наприкінці приготування.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

 

Приготування:

  1. Ріжемо цибулю півкільцями і смажимо до прозорості. Додаємо натерту моркву, цукор, воду. Суміш тушкуємо до готовності і викладаємо в каструлю.
  2. Печінку смажимо на олії і за 5–7 хвилин до приготування солимо, перчимо і вливаємо молоко. Наприкінці тушкування додаємо вершкове масло, перемішуємо і відправляємо до моркви з цибулею.
  3. Всю масу збиваємо за допомогою блендера і викладаємо на тарілку.
  4. Перед поданням на стіл паштет охолоджуємо.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття