Menu
Омлет з кисломолочним сиром

Омлет з кисломолочним сиром

Рецепт переможниці конкурсу від ТМ «Яготинське» Наталі Лисенко.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

  • Яйця — 1 шт.
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Молоко ТМ «Яготинське» 2,6% жиру — 100 мл
  • Сир кисломолочний ТМ «Яготинський» 5% жиру — 50–70 г
  • Томат — 1 шт.
  • Огірок — 1 шт.
  • Сіль — за смаком

 

Приготування:

Яйце, борошно і молоко змішуємо і виливаємо на пательню. Смажимо омлет з одного боку до готовності. Потім перевертаємо на інший бік. На одну половину викладаємо сир, томат та огірок і закриваємо другою половинкою омлету.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття