Menu
Кабачки в сметані

Кабачки в сметані

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

  • Кабачки – 6 штук
  • Морква – 2 штуки
  • Цибуля – 2 штуки
  • Часник – 3 зубчики
  • Сметана ТМ «Яготинська» 20% жирності – 350 г
  • Кріп – 1 пучок
  • Петрушка – 1 пучок
  • Вода – 1/2 склянки
  • Сіль, молотий перець, рослинна олія (за смаком)

 

Приготування:

  1. Цибулю та часник дрібно нарізати і обсмажити в олії. Додати натерту моркву, перемішати та накрити кришкою, тушкувати 5 хвилин.
  2. Кабачки нарізати кружальцями по 0,5 см, посипати сіллю та перцем, дати постояти 10 хвилин. Потім кабачки обсмажити до рум'яності.
  3. Щільно викласти кабачки в сотейник, зверху посипати сумішшю моркви з цибулею та часником. Далі викласти другий шар кабачків, знову посипавши сумішшю.
  4. Приготувати соус: розбавити сметану водою, додати сіль, перець та нарізану зелень.
  5. Вилити соус в сотейник (має вийти врівень з овочами), поставити на вогонь вище за середній і тушкувати доки не приготуються кабачки (орієнтовно 10 хвилин).

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття