Menu
Кабачковий рулет з плавленим сиром ТМ «Пирятин»

Кабачковий рулет з плавленим сиром ТМ «Пирятин»

Рецепт переможниці конкурсу рецептів від ТМ «Яготинське» Ірини Бондарєвої

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

 

Приготування:

  1. Кабачки пошинкувати на терці, додати сіль і залишити на 10 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
  2. Яйця трохи збити, додати сметану та віджаті терті кабачки перемішати. Додати до суміші борошно, щіпку соди, все перемішати.
  3. На застелений пергаментом протвень вилити тісто і розподілити його по всьому листу тонким шаром. Краще брати просиліконений пергамент, до якого рулет, після випічки, не прилипатиме.
  4. Випікати кабачкову суміш при температурі 200 градусів 30 хвилин, після цього лист достати з духовки і відразу перекласти його на тверду поверхню охолонути.
  5. Далі готуємо начинку. Змішати натерті сирки, часник, кріп, сіль. Заправити суміш майонезом. Томати нарізати півкільцями.
  6. Корж намазати сирною начинкою, розкласти томати і після цього скрутити рулет. Поставити його в холодильник на пару годин.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття