Menu
Кабачкові оладки

Кабачкові оладки

Навіть ті, хто зазвичай не їсть кабачки, з'їдять ці оладки із задоволенням!

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

  • кабачки середні — 2 шт.
  • кефір ТМ «Яготинський» 1% жиру — 1 стакан
  • яйце — 2 шт.
  • кріп — 15 г
  • зелена цибуля — 15 г
  • часник — 7 г
  • розпушувач — 1/2 ч. л.
  • борошно — 8 ст. л.
  • сіль — на смак
  • олія для смаження

 

Приготування:

  1. Кабачок миємо й обсушуємо. Далі натираємо його на крупній тертці, віджимаємо суміш, сік виливаємо. Зелену цибулю і кріп миємо й обсушуємо, потім дрібно рубаємо.
  2. З'єднуємо тертий кабачок і зелень в глибокій мисці.
  3. Додаємо в суміш почищений часник, попущений через прес.
  4. Забиваємо в суміш пару курячих яєць.
  5. Кефір виливаємо в кабачкову суміш, поступово додаємо просіяне борошно, розпушувач, сіль і замішуємо тісто. Консистенція тіста повинна нагадувати нежирну сметану. Залишаємо тісто на 10-15 хвилин.
  6. Смажимо оладки на середньому вогні під закритою кришкою.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття