-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Гречана крупа — 200 г
- Цибуля — 1 шт.
- Печериці — 150 г
- Вершкове масло ТМ «Яготинське» 73% — 20 г
- Грибний бульйон — 400 мл
- Вино біле сухе — 30 мл
- Плавлений сирок «Український» ТМ «Пирятин» — 1 шт.
- Вершки ТМ «Яготинські» 15% — 100 мл
- Сіль, перець — за смаком
Приготування:
- Підготувати всі овочі, помити і нарізати. Обсмажити їх в сотейнику, додати вино, випарити спирт. Додати плавлений сир, спеції.
- Коли все готово, додати гречку і залити бульйоном.
- Варити до повної готовності.
- В кінці додати вершки.
- Дати закипіти, зняти з плити і дати настоятися.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття