Menu
Готуємо знамениті американські картопляні оладки Хашбраун — рецепти і поради

Готуємо знамениті американські картопляні оладки Хашбраун — рецепти і поради

Готуємо знамениті американські картопляні оладки Хашбраун — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Американські оладки Хашбраун, як і всім відомі деруни, робляться з тертої картоплі, але вони мають ряд своїх відмінностей. Наприклад:

— для Хашбраунів терту картоплю слід бланшувати. Просто додайте трохи окропу і злийте.

— якщо у картоплі тонка шкірка, її можна не чистити, а відразу натирати. Головне — добре промити овоч.

— форма у Хашбраунів трохи відрізняється від звичайних оладок. Хашбраун повинен бути трішки товщим, ніж картопляні оладки.

Класичний Хашбраун — рецепт

Класичний Хашбраун

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 180 г картоплі
  • 20 мл рослинної олії
  • 20 г картопляного крохмалю
  • Сіль і чорний перець — за смаком

Насамперед натріть картоплю на крупній тертці. Бланшируйте картопляну масу. Додайте сіль, перець, крохмаль і перемішайте суміш. Сформуйте тонкі котлетки.

Розігрійте на сковороді рослинну олію і викладіть картопляні оладки. Обсмажте їх до золотистої скоринки і перекладіть на деко. Потім відправте їх в духовку при 180 градусів на 5 хвилин.

Готово!

Хашбраун з сиром — рецепт

Хашбраун з сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 картоплини
  • 1 яйце
  • 100 г сиру

Твердий сир

  • Сіль і перець — за смаком
  • Рослинна олія

Натріть картоплю. Злегка відіжміть її. Додайте борошно, тертий сир, яйце і сіль з перцем. Добре перемішайте масу. Сформуйте невеликі оладки і обсмажте на рослинній олії.

Перекладіть готові Хашбрауни на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Готово!

Хашбраун з беконом і сиром — рецепт

Хашбраун з беконом і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 картоплі
  • 100 г смаженого бекону
  • 50 г твердого сиру
  • Сіль і перець — за смаком
  • Рослинна олія

Натріть картоплю на крупній тертці. Додайте сіль і перець. Сформуйте оладки і обсмажте до золотистої скоринки. Зверху викладіть обсмажений бекон і сир.

Перекладіть оладки на деко і випікайте в духовці при 220 градусах 5 хвилин.

Готово!

Читайте також: Печена картопля у раціоні — три оригінальних і корисних рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття