Menu
Готуємо улюблений святковий салат — смачні рецепти оселедця під шубою

Готуємо улюблений святковий салат — смачні рецепти оселедця під шубою

Оселедець під шубою — це саме той салат, який додає справжнього святкового настрою.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Оселедець під шубою — це саме той салат, який додає справжнього святкового настрою. А щоб урізноманітнити стіл незвичайною стравою, але не відходити від традицій, пропонуємо вам кілька незвичайних варіантів звичного усім оселедця під шубою.

Оселедець під шубою з яблуками — рецепт

Оселедець під шубою з яблуками

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 моркви
  • 6 яєць
  • 3 буряка
  • 1 солоний оселедець
  • 2 зелених яблука
  • 1 цибулина
  • Сіль — за смаком
  • Майонез

Для початку підготуйте всі інгредієнти. Очистіть і відваріть моркву. Також відваріть буряк і яйця. Очистіть яблука і натріть їх на крупній тертці. Філе оселедця наріжте невеликими шматочками. Очистіть і подрібніть або наріжте півкільцями цибулю.

Приступаємо до збірки салату. На тарілку викладіть рибу. Покрийте її цибулею і змастіть майонезом. Зверху розподіліть яблука, яйця і знову покрийте майонезом. Потім посипте морквою і на верх покладіть буряк. Намастіть майонезом і відправте в холодильник на кілька годин, щоб салат добре просочився.

Смачного!

Оселедець під вершково-буряковою шубою на хлібних тарталетках — рецепт

Оселедець під вершково-буряковою шубою на хлібних тарталетках

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 моркви
  • 1 солоний оселедець
  • 4 буряка
  • 150 г вершкового сиру

вершковий сир

  • 9 прямокутних шматочків чорного хліба
  • 1 червона цибулина
  • Сіль — за смаком
  • Рослинна олія

У першу чергу відваріть буряк і моркву. Потім дайте охолонути і очистіть. Перемістіть овочі в чашу блендера і додайте вершковий сир. Подрібніть до однорідної консистенції. Додайте трохи солі — за смаком.

Отримане пюре перекладіть в кондитерський мішок і відправте на деякий час в холодильник.

Тим часом приготуємо тарталетки. У кожного шматочка хліба зріжте скоринки. Візьміть форми для кексів і перемістіть сюди хліб, попередньо змастивши форми олією. Відправте їх в розігріту до 200 °C духовку на 10 хвилин. Потім дайте їм трохи охолонути і діставайте з форми.

Подрібніть філе оселедця і цибулю. Перекладіть їх у кожну тарталетки. Потім прикрасьте буряковим пюре з кондитерського мішка.

Смачного!

Оселедець під буряковим мусом на хлібі — рецепт

Оселедець під буряковим мусом на хлібі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 буряк
  • 2 ч. л. желатину
  • 6 ст. л. майонезу
  • 1/4 лимона
  • 6 прямокутних шматочків чорного хліба
  • 1 філе солоного оселедця
  • 2 кружечка лимона
  • Сіль — за смаком
  • Мелений коріандр — за смаком
  • Кілька гілочок базиліка

У першу чергу відваріть і остудіть буряк. Желатин розведіть в 50-70 мл холодної води.

Буряк наріжте невеликими шматочками і з'єднайте з майонезом, сіллю і коріандром. Ретельно перемішайте за допомогою блендера. В отриманий мус додайте лимонний сік і знову перемішайте масу.

Потім трохи підігрійте желатин і додайте в буряковий мус. Добре збийте.

Оселедець наріжте невеликими кубиками. Хліб слід нарізати кільцями. Для цього можна скористатися металевими кільцями. Хліб так і залиште в кільцях. Таким чином буде простіше формувати закуску. На хліб викладете оселедець і залийте все буряковим мусом. Відправте в холодильник на одну годину. Потім приберіть кільця і прикрасьте базиліком і лимоном.

Смачного!

Читайте також: Як приготувати смачний і незвичайний печінковий торт — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття