Menu
Готуємо страви італійської кухні – смачні рецепти пасти каннеллоні

Готуємо страви італійської кухні – смачні рецепти пасти каннеллоні

Готуємо страви італійської кухні – смачні рецепти пасти каннеллоні

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Каннеллоні – це різновид макаронних виробів (пасти) у вигляді великих трубочок, які наповнюються начинкою. Окрім м'ясної начинки можна використовувати сир, зелень, овочі, яйця, риба – за смаком. Таку страву можна приготувати як на сімейну вечерю, так і на свято.

Каннеллоні з м'ясною начинкою – рецепт

Каннеллоні з м'ясною начинкою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200-250 г каннеллоні
  • 500 г м'ясного фаршу (за смаком)
  • 500 г помідорів
  • 200 г цибулі
  • 3 зуб. часнику
  • 150 г сиру (твердого)

Твердий сир

  • рослинну олію
  • сіль і перець – за смаком

Для соусу бешамель вам знадобляться:

  • 50 г вершкового масла

Вершкове масло Славія

  • 3 ст. л. борошна
  • 1 л молока

Молоко Яготинське

  • сіль і перець – за смаком

Подрібніть цибулю, часник і обсмажте на олії. Додайте фарш і продовжуйте готувати. З помідорів зніміть шкірку і поріжте на невеликі шматочки. Потім додайте їх до фаршу разом з сіллю і перцем. Готуйте близько 10-15 хвилин. Остудіть начинку, а тим часом приготуйте соус бешамель. Для цього розтопіть вершкове масло, додайте борошна і злегка обсмажте. Потім додайте молоко, сіль і перець і варіть до загустіння.

Наповніть каннеллоні фаршем, сильно не набиваючи їх, щоб при готуванні вони не розпалися. Викладіть половину соусу в форму для запікання, а потім розкладіть каннеллоні і залийте соусом. Відправте страву в духовку на півгодини при 180 градусах. Потім посипте тертим сиром і випікайте ще 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Каннеллоні з зеленню і сиром – рецепт

Каннеллоні з зеленню і сиром

 

Вам знадобляться:

  • 250 г каннеллоні
  • 300 г розсільного сиру
  • 100 г пармезану

Парменталь

  • 1 пучок зелені
  • 2 ст. л. кедрових горіхів
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 яйце
  • 1-2 зуб. часнику
  • сіль – за смаком

Каннеллоні відваріть до напівготовності і дайте їм охолонути. Тим часом приготуйте соус: з'єднайте подрібнену зелень і часник з оливковою олією.

Обсмажте горіхи і з'єднайте їх з нарізаним сиром і фаршем. Добре перемішайте. Додайте соус і знову перемішайте. Заповніть фаршем каннеллони і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Готово!

Каннеллоні з грибами – рецепт

Каннеллоні з грибами

 

Візьміть інгредієнти:

  • 250 г каннеллоні
  • 800 грибів
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • по одному пучку зеленого кропу і цибулі
  • 150 г ріпчастої цибулі
  • 1-2 зуб. часнику
  • 100 г сулугуні

Сулугуні

  • 100 г твердого сиру
  • 250 мл жирних вершків
  • сіль, чорний перець, куркума – за смаком

Відваріть каннеллоні близько 5 хвилин в підсоленій воді. Потім розріжте кожну трубочку поперек і збризніть рослинною олією. Подрібніть гриби, часник і цибулю. Потім обсмажте їх на вершковому маслі і додайте нарізану зелень, сулугуні і спеції. Добре перемішайте і зніміть з вогню. Наповніть каннеллоні фаршем і розкладіть їх вертикально в змащену маслом форму. Збийте вершки з половиною тертого сиру і додайте спеції. Залийте трубочки соусом і посипте сиром, що залишився. Відправте запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 20 хвилин. Смачного!

Читайте також: Ідеальний бешамель – рецепти простого і універсального соусу

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття