Menu
Готуємо справжній американський пиріг — 3 смачні рецепти

Готуємо справжній американський пиріг — 3 смачні рецепти

Готуємо справжній американський пиріг — 3 смачні рецепти 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Американський пиріг — один з найпопулярніших в Північній Америці. Десерт виходить смачним, гарним і легким у приготуванні. Він ідеально підійде до сімейного чаювання або святкового застілля. Як приготувати американський пиріг — розповідаємо у цій статті.  

Традиційний американський яблучний пиріг — рецепт

Традиційний американський яблучний пиріг

Вам знадобляться:

  • 300 г пшеничного борошна
  • 8 яблук
  • 200 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 1/2 ч. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. крохмалю
  • 1,2 склянки цукру
  • 1/4 склянки води
  • кориця — за смаком
  • сіль — за смаком

Масло кімнатної температури наріжте кубиками і просійте борошно з сіллю. З'єднайте з маслом і розітріть до крихти. Змішайте лимонний сік з водою і поступово додайте до сухої суміші, замішуючи тісто. Накрийте плівкою і відправте в холодильник на пів години.

Промийте і почистіть яблука. Розріжте навпіл і кожну з них розділіть ще на 5 частин. Збризніть лимонним соком, додайте крохмаль і цукор. Добре перемішайте. Розділіть тісто у співвідношенні 2/3 і розкачайте велику частину. Перекладіть тісто в форму і проткніть дно виделкою по всій площі. Викладіть яблука і накрийте тістом, що залишилося, попередньо розкатавши його. Скрутіть краї і зробіть отвір посередині. Змастіть пиріг злегка збитим яйцем.

Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на годину. Потім дайте охолонути і подавайте до столу.

Смачного!

Американський пиріг з горіхами пекан — рецепт

Американський пиріг з горіхами пекан

Для тіста вам знадобляться:

  • 2 чашки борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 1 пачка масла (113 г) + 4 ст. л., нарізаного кубиками
  • 1/4 чашки + 1 ст. л. крижаної води

Для начинки візьміть інгредієнти:

  • 1,5 чашки горіхів пекан
  • 1,5 пачки холодного вершкового масла
  • 1,5 чашки коричневого цукру
  • 3/4 чашки білого цукру
  • 1/2 чашки кукурудзяного сиропу
  • 3 ст. л. молока

Молоко

  • 2 ст. л. борошна
  • половина стручка ванілі
  • 1/2 ч. л. солі
  • 4 великих яйця
  • вершки або морозиво — для подачі

Перемішайте борошно, цукор і сіль за допомогою кухонного комбайна. Додайте масло кімнатної температури і перетворіть масу в крихту. Влийте холодну воду і продовжуйте перемішувати, поки тісто не буде однорідної консистенції. Потім добре вимісіть тісто руками. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 1 годину. Тим часом підсмажте горіхи до легкого коричневого кольору і дайте охолонути.

Розкачайте тісто завтовшки близько 3 мм. Перекладіть у форму для випічки і сформуйте бортики. Наколіть тісто виделкою і поставте в холодильник ще на пів години. Потім застеліть пергаментним папером, зверху викладіть сушені боби або квасолю і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Тим часом розтопіть масло в середній каструлі. Додайте коричневий цукор, цукровий пісок, кукурудзяний сироп, молоко, борошно, насіння ванілі і сіль. Доведіть до кипіння на середньому вогні, зніміть з вогню і дайте настоятися протягом 5 хвилин.

Злегка збийте яйця і поступово вливайте цукрову суміш, добре перемішуючи вінчиком. Готові горіхи викладіть на тісто і залийте яєчно-цукровою сумішшю. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Дайте пирогу охолонути і подавайте з вершками або морозивом.

Смачного!

Американський пиріг з лаймом — рецепт

Американський пиріг з лаймом

Вам знадобляться:

  • 1,5 чашки подрібненого в крихту печива з цільного зерна (близько 20 штук)
  • 1/3 чашки вершкового масла
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 баночка згущеного молока
  • 1/2 чашки соку лайма
  • 250 г жирних вершків

З'єднайте печиво, масло і цукор. Перекладіть на дно форми і добре утрамбуйте його. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин, а потім дайте охолонути.

За допомогою міксера збийте сік лайма і згущене молоко до однорідної маси. Додайте збиті вершки і викладіть на тісто. Накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину.

Смачного!

Читайте також: Час пирогів з фруктово-ягідною начинкою - з чим і як спекти смачний пиріг

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття