Menu
Готуємо смачний сендвіч — секрети та рецепт вермонтського сендвіча

Готуємо смачний сендвіч — секрети та рецепт вермонтського сендвіча

Крок-месьє і крок-мадам, сендвіч Монте-Крісто і сендвіч BLT, паніні та гамбургери, чізбургери та сендвіч Дегвуд — існує безліч варіантів смачних сендвічів. У цій статті розповідаємо, як приготувати вермонтський сендвіч.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У Сполучених Штатах дуже люблять сендвічі і в кожному штаті навіть є свій знаменитий рецепт сендвіча. У цій статті ми розповімо, як приготувати дуже незвичайний і смачний вермонтський сендвіч (на англійській — Vermonter), родом з американського штату Вермонт. Якщо ви любите сендвічі, вам сподобається!

Читайте також: 7 смачних сендвічів, які варто спробувати хоча б раз в житті

Вермонтський сендвіч — дуже незвичайний на смак сендвіч, який готують з солодкого хліба, з м'ясом, твердим сиром і шматочками яблука. Отже, які інгредієнти знадобляться, щоб приготувати цей сендвіч?

Вермонтський сендвіч — які потрібні інгредієнти

Розповідаємо, які інгредієнти потрібні, щоб приготувати цей смачний сендвіч. Всі інгредієнти розраховані на два сендвічі:

  • 4 шматочки білого хліба з родзинками (якщо немає хліба з родзинками, візьміть звичайний білий тостовий хліб).

хліб

  • 8 тонких скибочок м'яса (це може бути або шинка, або індичка, або по 4 скибочки шинки та індички).

ковбаса

  • 4 тонких скибочки сиру чеддер (також можна взяти інший твердий гострий сир — який більше подобається).

чеддер

  • Половинка кислого яблука.
  • 2 столові ложки м'якого вершкового масла.

масло

  • 2 столові ложки медової гірчиці.
  • 2 столові ложки яблучного масла або яблучного варення — за бажанням.
  • Майонез — за бажанням.

Якщо ви любите незвичайні сендвічі, читайте також Сендвіч Монте-Крісто — як швидко приготувати смачний гарячий сендвіч

Як приготувати вермонтський сендвіч — покрокова інструкція

Приготувати вермонтський сендвіч — досить просто. Для цього потрібно зробити наступне:

  • Кожен шматочок хліба злегка змастіть маслом з одного боку і покладіть 2 скибочки хліба на сковороду маслом вниз. (Тобто, маслом потрібно змащувати зовнішню сторону сендвіча — ту, яку ви потім підсмажите на сковороді).
  • На скибочку хліба покладіть шматочок сиру, шматочок шинки та індички (можна тільки шинку або тільки індичку).
  • Зверху додайте по 1 столовій ложці медової гірчиці.
  • Зверху на соус покладіть 2–3 тоненьких шматочки яблука.
  • На яблука покладіть ще один шматочок сиру.
  • Накрийте все це другою скибочкою хліба маслом вгору.
  • Сковороду поставте на вогонь та підсмажте сендвіч з обох сторін, щоб він добре підрум'яниться, а сир розплавився. Злегка притисніть сендвіч лопаткою, щоб він краще склеївся.
    Вермонтський сендвіч готовий! Смачного!

Читайте також: Крок-месьє і крок-мадам — готуємо гарячі сендвічі по-французьки

Як ще можна приготувати вермонтський сендвіч

  • Якщо у вас є тостер, хліб для вермонтського сендвіча можна підрум'янити в тостері.
  • Хліб з родзинками можна замінити звичайним білим тостовим хлібом.
  • У вермонтський сендвіч іноді додають такий інгредієнт як яблучне масло — його можна замінити яблучним варенням.
  • Якщо ви хочете приготувати сендвіч з яблучним маслом, змастіть ним кожен шматочок хліба — з тієї сторони, яка буде всередині сендвіча.
  • Медову гірчицю можна замінити сумішшю гірчиці та меду (по 1 столовій ложці).
  • Якщо хочете, можете додати в сендвіч трохи майонезу.
  • Шинку для сендвіча можна злегка підсмажити на сковороді.

тости

Якщо ви любите смачні сендвічі, спробуйте також приготувати класичний та каліфорнійський сендвіч BLT або сендвіч BLT для сніданку. Про те, як це зробити, читайте в статті Що таке сендвіч BLT та як його готувати — три рецепти

А які сендвічі найчастіше готуєте ви?

За матеріалами mamabullock.com, herringinfurs.blogspot.com

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1697

Сезон гарбуза — три смачні страви, які можна приготувати з гарбузом

Кіш з м'якушем гарбуза, макарони з сиром чеддер та гарбузим пюре, піца з гарбузом —…
1199

Панкейки — чим вони відрізняються від млинців та оладок і як їх приготувати

Традиційні панкейки на молоці, сирні панкейки з медом, бананові панкейки — у цій…
1172

Гарбузовий сезон — яку випічку приготувати з м'якушем гарбуза

Шарлотка з м'якушем гарбуза, гарбузовий манник, мафіни з гарбузом — у цій статті ми…
863

Для тих, хто любить готувати — 7 ідей, що спекти на десерт

Яблучна шарлотка на ряжанці, клафуті з грушею, бельгійські вафлі, закритий пиріг з…
751

Як приготувати сочники з сиром — секрети та рецепти сирних сочників

Кисломолочний сир, сметана, борошно, цукор, вершкове масло, курячі яйця, розпушувач або…
660

Десерт для ласунів — як спекти смачні мафіни з фруктовою начинкою

Мафіни з яблуком та корицею, мафіни з грушею, мафіни з банановим м'якушем — у цій…
555

Худнемо на кисломолочних продуктах — дієти на кисломолочному сирі та кефірі

Дієта на гречці й кефірі, дієта на хлібі та кефірі, розвантажувальні дні на…
530

Для тих, хто любить готувати — що приготувати на цих вихідних

Вареники з картоплею та бринзою, кальцоне з шинкою й сиром проволоне, чвіштарі з…