Menu
Готуємо смачні і незвичайні страви з гребінцями — рецепти і поради

Готуємо смачні і незвичайні страви з гребінцями — рецепти і поради

Морські гребінці дуже поживні, смачні і до того ж корисні.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Морські гребінці дуже поживні, смачні і до того ж корисні. Їх сміливо можна варити, смажити, тушкувати і навіть подавати сирими. Професійні кухарі радять розморозити гребінці якомога швидше, оскільки тоді збережеться їх первинний смак. Для цього достатньо опустити їх в холодну воду, розведену з молоком. Витягувати їх варто відразу ж після розморожування.

Гребінці з часниковим кремом — рецепт

Гребінці з часниковим кремом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 600 г гребінців
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 5 зуб. часнику
  • 2/3 склянки вершків

Вершки

  • 1 ст. л. соку лимона
  • По дрібці солі і перцю

Насамперед необхідно розморозити гребінці, злегка промийте та висушіть паперовими рушниками.

Потім розтопіть вершкове масло на сковороді і викладіть гребінці на сковороду. Готуйте з обох сторін, поки не з'явиться золотава скоринка. Після цього приберіть гребінці і в цю ж сковороду влийте вершки, сік лимона, додайте подрібнений часник, сіль і перець. Добре перемішайте і потримайте трохи на вогні. Отриманою сумішшю полийте гребінці.

Готово!

Каррі з гребінцями, манго і кінзою — рецепт

Каррі з гребінцями, манго і кінзою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 склянка рису
  • 3 склянки води
  • 2 ст. л. пасти каррі
  • 400 мл кокосового молока
  • 1,5 склянки мигдалевого молока
  • 300 г гребінців
  • 2 чашки шпинату (міні)
  • 1 манго
  • 1/2 пучка кінзи
  • 1/4 склянки червоної цибулі

Розігрійте в сковороді пасту каррі і з'єднайте з мигдальним і кокосовим молоком. Добре перемішайте і додайте гребінці. Обсмажте їх з обох сторін до готовності. Потім перекладіть до гребінця шпинат, перемішайте і зніміть сковороду з вогню.

Рис слід відварити до готовності в окремій каструлі. Тим часом подрібніть цибулю, манго і кінзу.

Готовий рис розкладіть по тарілках, викладіть гребінці в соусі і додайте манго, кінзу і цибулю.

Смачного!

Паста з гребінцями і грибами — рецепт

Паста з гребінцями і грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 г пасти
  • 300 г гребінців
  • 1 стакан бульйону або води
  • 2 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 зуб. часнику
  • 3/4 склянки подрібнених грибів
  • 3/4 склянки зеленої цибулі
  • Дрібка солі

Відваріть пасту до готовності згідно з інструкцією. Злийте воду і додайте вершкове масло.

Гребінці обсмажте на вершковому маслі до золотистої скоринки.

Подрібніть цибулю і часник. Перекладіть їх на сковороду разом з грибами і обсмажуйте протягом декількох хвилин. З'єднайте з пастою і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Як смачно приготувати рибу сібас — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття