Готуємо смачні французькі тости на сніданок — рецепти і поради
Французькі тости — відмінна ідея на сніданок або для перекусу протягом дня.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Французькі тости — відмінна ідея для сніданку або перекусу протягом дня. Вони ситні, яскраві і неймовірно смачні. До того ж, тости дуже легко і швидко готувати. Пропонуємо вам самостійно в цьому переконатись, приготувавши щось з нашої добірки.
Французькі тости з лавандовим цукром і лохиною — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 100 г цукру
- 1 ч. л. лаванди
- 1/2 шт. хліба
- 180 мл молока
- 120 мл вершків
- 2 яйця
- 30 г борошна
- 15 г вершкового масла
- 1 жменя лохини
- 1 ст. л. цедри лимона
Лаванду і цукор подрібніть до консистенції пудри за допомогою кавомолки.
Молоко і вершки залийте в сотейник і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і перелийте в окрему ємність. Вбийте два яйця, всипте половину цукрової пудри і борошно. Отриману суміш збийте до однорідної консистенції.
Цукровою пудрою, що залишилася, покрийте лохину.
Скибочки хліба обмокніть в яєчно-молочній суміші і обсмажте на розігрітій сковороді з вершковим маслом.
Перекладіть тости в тарілку, посипте лохиною, цедрою лимона і подавайте до столу.
Смачного!
Французькі тости з сиром брі та кленовим сиропом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 яйця
- 250 мл молока
- 3 ст. л. кленового сиропу
- 100 г сиру брі
- 4 скибочки світлого хліба
- 1 щіпка кориці
- 1 щіпка ванілі
- 1 щіпка солі
- 1 жменя свіжих ягід
В окремій ємності перемішайте молоко, кленовий сироп, яйця, корицю, ваніль і сіль. В отриманій суміші обмокніть скибочки хліба і обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору.
При подачі полийте кленовим сиропом і додайте сир брі та ягоди.
Смачного!
Французькі тости з беконом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 яйця
- 80 мл молока
- 1 ст. л. цукру
- 4 скибочки хліба для тостів
- 2 ст. л. вершкового масла
- 6 скибочок бекону
У невелику миску додайте яйця, цукор і молоко. Добре збийте суміш. Обмокніть в ній скибочки хліба.
На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте хліб до золотистої скоринки. Потім злегка обсмажте скибочки бекону. Перекладіть їх на тости і подавайте до столу.
Смачного!
Французькі тости з підсмаженою яйцем і брусничним варенням — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 яйця
- 50 мл молока
- 4 ст. л. варення
- 4 скибочки хліба
- 1 щіпка солі
Візьміть невелику ємність і з'єднайте 2 яйця з молоком і сіллю. Ще два яйця підсмажте на розігрітій сковороді, зробивши яєчню.
Скибочки хліба занурте в молочну суміш і обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Потім перекладіть їх на тарілку, змастіть варенням і викладіть яєчню.
Смачного!
Читайте також: Готуємо торти з млинців з різними начинками — найсмачніші рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття