Menu
Готуємо новорічну випічку – смачні рецепти

Готуємо новорічну випічку – смачні рецепти

Готуємо новорічну випічку – смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Хороший новорічний стіл – це не тільки закуски, гарячі страви або десерти, а й традиційна святкова новорічна випічка.

Щоб напередодні Нового Року наповнити будинок свіжою та ароматною випічкою, пропонуємо нашу добірку смачних рецептів.

Печиво «Карамельна тростина» – рецепт

Печиво «Карамельна тростина»

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 240 г вершкового масла

Вершкове масло Славія

  • 200 г цукру
  • 60 г цукрової пудри
  • 1 яйце
  • 300 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 0,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. червоного харчового барвника
  • ваніліну на кінчику ножа

Масло, яйце, цукор, цукрову пудру і ванілін збийте з допомогою міксера. Потім додайте борошно, розпушувач, сіль і добре перемішайте. Розділіть масу на дві частини. В одну з них додайте харчовий барвник і перемішайте. Потім обидві частини загорніть в плівку. Відправте в холодильник на 3-4 години.

Формуємо печиво: візьміть трохи тіста з обох частин і зробіть смужки довжиною приблизно 10 сантиметрів. Поверніть їх кіскою і сформуйте «карамельну тростину», зігнувши косичку в формі гака. Так само слід повторити з рештою тістом.

Відправте печиво в розігріту до 190 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Готово!

Медове печиво «Ялинки» – рецепт

Медове печиво «Ялинки»

Візьміть інгредієнти:

  • 150 г борошна
  • 100 г цукрової пудри
  • 1 білок для глазурі
  • 2 ст. л. меду
  • 0,5 ч. л. соди
  • 50 г вершкового масла

Масло Яготинське

  • 2 яйця
  • 0,5 ч. л. меленої кориці
  • лимонний сік – за смаком

З'єднайте яйця, вершкове масло, мед, соду і корицю. Поставте на вогонь і доведіть до пінної маси, постійно помішуючи. Додайте борошно і замісіть тісто. Як тільки тісто охолоне, зробіть шар і відправте в холодильник на 15 хвилин. Потім розкатайте в пласт невеликої товщини і виріжте ялинки за допомогою формочки (або ножиком). Застеліть деко пергаментним папером і викладіть печиво. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин.

Тим часом збийте білок з цукровою пудрою. Додайте сік лимона і ще раз збийте. Потім прикрасьте глазур'ю готові ялинки.

Смачного!

Торт "Сніжний" – рецепт

Для приготування вам знадобиться:

  • 100 г вершкового масла
  • 200 мл води
  • 2 ст. л. цукру
  • 3 яйця
  • 200 г пшеничного борошна вищого гатунку
  • сіль
  • 500 г сметани (для крему)

Сметана Славія

  • 150 г цукру (для крему)
  • шоколад (для крему)

Торт "Сніжний"

У киплячу воду додайте масло, розігрійте його, посоліть і поперчіть суміш. Коли маса закипить, додайте борошно і помішуйте до тих пір, поки борошно не завариться. Потім остудіть трохи тісто і вбийте яйця. Добре перемішайте і невеликими порціями у вигляді кульок викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Тим часом приготуйте крем: збийте сметану з цукром.

Збираємо торт: на тарілку поставте роз'ємну форму, кожну профітрольку вмочити в кремі і викладіть в форму по колу. Потім покладіть їх гіркою, а залишками крему полийте зверху. Відправте в холодильник на 2-3 години.

Перед подачею прикрасьте розтопленим шоколадом. Готово!

Читайте також: Смачно і просто – готуємо святковий цитрусовий пиріг

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття