Menu
Готуємо домашні бургери – смачні рецепти

Готуємо домашні бургери – смачні рецепти

Домашні бургери можна дуже легко приготувати, не витрачаючи на це багато часу і сил.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Домашні бургери можна дуже легко приготувати, не витрачаючи на це багато часу і сил.

А щоб приготувати бургер не гірше, ніж в улюблених закладах – пропонуємо декілька смачних і простих рецептів.

Домашній чізбургер – рецепт

Домашній чізбургер

Вам знадобляться:

  • 500 г яловичини
  • 50 г масла
  • 7 г солі
  • 7 г спецій
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 4 листи зеленого салату
  • 4 шматочки свіжого помідора
  • 4 солоних огірка
  • 4 кільця червоної цибулі
  • 1/2 склянки соусу (майонез домашній)
  • по 1 ст. л. (кетчуп і гірчиця)
  • 4 шт. хліба
  • 4 скибочки сиру

Твердий сир

  • вустерширський соус – за смаком
  • яблучний оцет – за смаком
  • Готуємо соус: з'єднайте майонез, гірчицю, кетчуп, вустерширский соус, яблучний оцет, мелений чорний перець і злегка збийте за допомогою блендера.

Наріжте м'ясо і жир шматочками, посоліть, приправте і пропустіть через м'ясорубку. Не перемішуючи накрийте харчовою плівкою і відставте в холодильник на годину. Потім сформуйте котлетки і обсмажте їх на розігрітій олії по 4-5 хвилин з кожного боку. Коли котлета буде готова – викладіть шматочок сиру. Розріжте булочки навпіл і підсушіть на сковороді або в тостері.

Збираємо бургер: на нижню частину булки покладіть лист салату і полийте невеликою кількістю соусу. Потім викладіть котлету з сиром, помідор, цибулю, солоний огірок і накрийте верхньою частиною булочки.

Готово!

Гавайський бургер – рецепт

Гавайський бургер

Вам знадобляться:

  • 150 мл соєвого соусу
  • 1 ст. л. винного оцту
  • 2 ч. л. сушеного імбиру
  • 2 ч. л. часнику
  • 8-10 кубиків цукру
  • 1 ст. л. меду
  • 1/4 склянки води
  • 1 ч. л. рослинної олії
  • 2 кільця ананаса
  • 130 г яловичини (котлета з яловичого фаршу)
  • 1 шматочок сиру

Напівтвердий сир

  • 1 булочка для бургера
  • 1/2 ст. л. майонезу
  • 1 лист зеленого салату
  • 1 кільце цибулі
  • 1 шматочок помідора

Готуємо соус: з'єднайте соєвий соус, імбир, винний оцет, часник, цукор, мед, масло і воду. Варіть на слабкому вогні 5-6 хвилин, поки мед не розчиниться.

На розігрітій олії обсмажте ананасові кільця близько 5 хвилин з обох сторін. Котлети приправте за смаком і обсмажте на сильному вогні з обох сторін по 2-3 хвилини. Покладіть сир і чекайте, поки він не розплавиться. Потім покладіть скибочки ананаса зверху. Поки котлета готується, підготуйте булочки: підрум'яньте на змащеній олією сковороді і змастіть тонким шаром майонезу.

Збираємо бургер: на нижню булочку покладіть лист салату, цибулю, помідор, котлету з сиром і ананасами. Потім викладіть соус теріякі і накрийте верхньою булочкою.

Смачного!

Вегетаріанський грибний бургер – рецепт

Вегетаріанський грибний бургер

Візьміть інгредієнти:

  • 1/4 склянки оливкової олії
  • 1/4 склянки бальзамічного соусу
  • 1/4 ч. л. спецій
  • 4 кільця червоної цибулі
  • 8 шт. грибів
  • 4 булочки
  • 4 листя зеленого салату
  • сіль і перець – за смаком

Збийте масло, оцет, орегано, сіль і перець. Додайте печериці та відставте маринуватися 30-120 хвилин. Потім викладіть гриби на розігріті гриль і підсмажити їх по 5 хвилин з кожного боку. Вимочіть в маринаді цибулю і також викладіть на гриль. Готуйте близько 4-5 хвилин. Накрийте кілька грибів сиром і дайте йому розплавиться.

Збираємо бургер: на нижню булочку викладіть лист салату, смажену червону цибулю, печерицю з розплавленим сиром, просту печерицю і верхню булочку.

Готово!

Читайте також: Що приготувати з м'ясного фаршу – смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1514

Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти

Солоні пироги-тарти — це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду.
1104

Готуємо лазанью з баклажанами — 3 неперевершених рецепти

Ці рецепти — ідеальний варіант для любителів баклажанів.
948

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і…
933

Зміцнюємо імунітет — готуємо смачні вітамінні салати

Щоб підтримувати імунітет в порядку — пропонуємо кілька простих, корисних вітамінних…
902

Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти

Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних.
835

Для тих, хто на дієті — готуємо безглютенові оладки

Безглютенові оладки за технологією приготування нічим не відрізняються від звичайних. Але…
663

Як приготувати пишні японські панкейки — рецепти і поради

Знамениті японські панкейки завоювали вже весь світ. Все завдяки своїй пишності і…
594

Готуємо страви східноазійської кухні — смачні рецепти смаженого рису

Смажений рис можна зустріти в багатьох стравах східноазійської кухні. І в кожній країні…