Menu
Готуємо апетитні паніні – 4 найоригінальніші рецепти

Готуємо апетитні паніні – 4 найоригінальніші рецепти

Паніні в перекладі з італійської означає «маленька булочка», але по суті, це звичний нам бутерброд, тільки ще смачніше.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Паніні в перекладі з італійської означає «маленька булочка», але по суті, це звичний нам бутерброд, тільки ще смачніше. Приготувати його не займе багато часу, а результат тільки порадує. Різноманітність начинок для паніні залежить тільки від вашої фантазії. Ми пропонуємо вам добірку незвичайних і апетитних паніні, яких ви ще не пробували.

Як приготувати паніні з курячим філе під базиліковим соусом – рецепт

Паніні з курячим філе під базиліковим соусом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 хлібобулочний виріб
  • 200 г курячої грудки
  • 1 цукіні
  • 100 г сиру брі
  • 100 г в'ялених помідорів чері
  • Для соусу вам знадобиться:
  • 50 мл оливкової олії
  • 1 зуб. часнику
  • 2 гілки листя свіжого базиліку
  • сіль і перець – за смаком

Готуємо соус: за допомогою блендера збийте оливкову олію, базилік, часник сіль і перець.
Хліб розріжте на дві частини. На першу частину покладіть скибочки курячої грудки і змастіть базиліковим соусом зверху. На другу частину хліба покладіть обсмажені скибочки цукіні, сир брі та в'ялені помідори. З'єднайте обидві половини хліба і обсмажте під пресом. Готово!

Читайте також: Перекус на швидку руку — 12 ідей для смачних бутербродів

Паніні з моцарелою і руколою – рецепт

Для приготування вам знадобиться:

  • 1 хлібобулочний виріб
  • 150 г моцарели

Моццарелла

  • 100 г хумуса
  • 1 ч. л. сушеної паприки
  • 150 г руколи
  • 2 ст. л. гарбузового насіння очищеного

Хліб

Хліб розріжте на дві частини. Змастіть обидві половинки хумусом і присипте паприкою. На першу частину викладіть моцарелу, а на другу – руколу. Обидві половинки посипте насінням гарбуза (за бажанням замініть кунжутом). З'єднайте частини хліба і обсмажте під пресом. Готово!

Готуємо паніні з баклажаном і базиліком – рецепт

Паніні з баклажаном і базиліком

Візьміть інгредієнти:

  • 1 хлібобулочний виріб
  • 1 середній баклажан
  • 5 листочків базиліка
  • 150 г моцарели
  • 1 помідор
  • 1 ч. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. сушених трав

Розріжте хліб на дві рівні частини. На першу половину викладіть скибочки моцарели і скибочки помідора, чергуючи їх. Обсмажте на грилі смужки баклажана і викладіть на другу половину хліба разом з базиліком. Збризніть обидві половини оливковою олією і з'єднайте їх. Обсмажте під пресом. Смачного!

Паніні з шинкою і малиною – рецепт

Паніні з шинкою і малиною

Візьміть інгредієнти:

  • 1 хлібобулочний виріб
  • 70 г м'якого вершкового сиру

Крем-сир

  • 50 г свіжої малини
  • 200 г шинки
  • 50 г фісташок

Розріжте хліб на дві частини. Обидві половинки змастіть вершковим сиром. На першу половину покладіть малину і присипте подрібненими фісташками. На другу половину викладіть тонкі скибочки шинки. З'єднайте частини хліба і обсмажте під пресом. Готово!

Більше смачних рецептів – в статті 7 + 1 ідея, як і з чим швидко приготувати смачні бутерброди

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття