Готуємо по-італійськи — найсмачніші рецепти пасти у вершковому соусі
Паста у вершковому соусі — це не просто страва, а справжній шедевр, який з легкістю зможе приготувати кожен бажаючий.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Паста у вершковому соусі — це не просто страва, а справжній шедевр, який з легкістю може приготувати кожен бажаючий. У цій статті розповідаємо, як приготувати найсмачнішу і ніжну пасту у вершковому соусі.
Паста з волоськими горіхами у вершковому соусі — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 зуб. часнику
- 1 цибулина
- 6 гілочок петрушки
- 60 г твердого сиру
- 100 г волоських горіхів
- 350 г тальятелле
- 30 г вершкового масла
- 300 мл вершків 20%
- Сіль і перець — за смаком
Очистіть цибулю і часник. Наріжте цибулю дрібними кубиками. Подрібніть петрушку. Твердий сир натріть на дрібній тертці або середньої.
Підготуйте горіхи. Для цього викладіть їх на суху сковороду і підігрійте на маленькому вогні. Потім дайте трохи охолонути і подрібніть ножем.
Відваріть пасту. Поки вона готується, розігрійте вершкове масло в сковороді. Обсмажте часник до золотистого кольору і приберіть. У ароматне масло перекладіть цибулю і обсмажте до легкого рум'янцю. Потім додайте петрушку і готуйте ще 3 хвилини, постійно помішуючи.
Додайте вершки, горіхи і доведіть масу до кипіння. Після цього зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте соус, поки він не загусне. Додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте масу. Перекладіть готову пасту і перемішайте.
Готово!
Паста з куркою у вершковому соусі — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г пасти
- 300 г курячого філе
- 400 мл вершків
- 50 мл вина (білого сухого)
- 50 г сиру
- 2 зуб. часнику
- Сіль і перець — за смаком
- Базилік
Розігрійте рослинну олію на сковороді і обсмажте подрібнений часник. Потім перекладіть до нього нарізане на шматочки куряче філе. Посоліть і поперчіть м'ясо та обсмажуйте протягом 5 хвилин. Потім влийте вино і готуйте ще 5 хвилин. Після цього додайте вершки і продовжуйте готувати ще 5 хвилин, постійно помішуючи, поки вершки не загустіють.
Натріть сир на дрібній тертці. Відваріть пасту до готовності і перекладіть в сковороду. Добре перемішайте масу і посипте тертим сиром і подрібненим базиліком.
Прогрійте пасту і подавайте до столу.
Готово!
Вершкова паста з грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 150 г пасти
- 180 г вершків 30%
- 200 г печериць
- 1 ріпчаста цибуля
- 50 г сиру
- Сіль і перець — за смаком
- Суміш італійських спецій — за смаком
Насамперед відваріть пасту до напівготовності. Тим часом очистіть і подрібніть цибулю і наріжте шампіньйони скибочками. Потім обсмажте гриби з цибулею на оливковій олії.
Влийте вершки, додайте сіль, перець і готуйте, поки вершки не загустіють. Потім перекладіть пасту і добре перемішайте масу. Прогрійте її кілька хвилин і подавайте до столу, посипавши травами і сиром.
Смачного!
Читайте також: Готуємо по-італійськи: паста карбонара — смачні рецепти з беконом і вершками
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття