2 березня 2016

Торгова марка «Яготинське» розширила свій асортимент сучасною новинкою. Відтепер у продуктовому портфелі відомої торгової марки з’явився ще один натуральний продукт — вершки «Яготинські».

Вершки виробляються виключно з високоякісного фермерського молока на найсучаснішому заводі дитячого молочного харчування в Україні, який пройшов строгу інспекцію Європейської Комісії та офіційно внесений до переліку затверджених експортерів до країн ЄС — філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей». Підприємство оснащене технологічно досконалим устаткуванням світових виробників, яке стабільно забезпечує високу якість продукції.

Випускаються ультрапастеризовані вершки «Яготинські» в новій надсучасній упаковці Tetra Pak, яка надійно захищає їх від впливу зовнішнього середовища: повітря, світла (ультрафіолету), вологи, а також бактерій, що подовжує термін зберігання продукту до 180 діб (за умови відсутності прямого сонячного проміння і температурі не вище +25°С).
Слід зазначити, що тривалий термін зберігання вершків також забезпечується особливою технологією їх обробки: спочатку вершки нагріваються до температури +135°С протягом декількох секунд, а потім швидко охолоджуються і розливаються в асептичну упаковку в стерильних умовах, виключаючи контакт із зовнішнім середовищем. Таким чином, в продукті знищуються шкідливі бактерії, і зберігається максимальна кількість корисних речовин.

Вершки ТМ «Яготинські» досить зручні у застосуванні. По-перше, упаковка має інноваційну кришку HeliCap27, яка завдяки широкому діаметру горлечка дозволяє наливати продукт без розбризкування, а можливість повторного герметичного закривання упаковки допомагає зберегти вершки свіжими тривалий час. По-друге, ультрапастеризовані вершки можна брати з собою в дорогу, в подорож або на природу, адже їх можна зберігати в умовах кімнатної температури. Однак слід не забувати, що після відкриття упаковки, вершки необхідно зберігати тільки в холодильнику.