18 грудня 2018

Завод дитячого харчування «Яготинське для дітей» запускає виробництво нової асортиментної позиції — молока дитячого безлактозного. Воно виготовлятиметься із молока «екстра» гатунку, яке поставляють на підприємство великі фермерські господарства, що мають відповідну сертифікацію.

«Фермент, що використовується для виробництва безлактозного молока, пройшов низку обов’язкових експертиз, за висновком яких, він дозволений для використання у виготовленні продуктів дитячого харчування. Виробництво безлактозного молока здійснюється на спеціалізованому підприємстві на високотехнологічному обладнанні із застосуванням ферментативного способу виробництва та сучасних технологій ультрапастеризації», — зазначила головний технолог ГК «Молочний альянс» Ольга Степаненко.

Безлактозне молоко ТМ «Яготинське для дітей» вже пройшло ряд досліджень. Його безпечність та якість підтверджена Висновком державної санітарно-гігієнічної експертизи. За рахунок розщеплення лактози на глюкозу і галактозу, продукт має дуже приємний солодкий присмак і зберігає всю користь натурального молока.

«Унікальність безлактозного молока ТМ „Яготинське для дітей“ перед безлактозним молоком інших виробників полягає у тому, що наше молоко входить до категорії „дитяче“ і призначене для дітей від 9 місяців. Але його можуть вживати й дорослі, які мають непереносимість лактози», — підкреслила начальник лабораторії з контролю виробництва Філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» Людмила Бардакова.
Безлактозне молоко ТМ «Яготинське для дітей» випускатиметься в упаковці Тетра Пак масою 950 грам.

Нагадаємо, Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» — це унікальний для України окремо побудований спеціалізований завод з виробництва дитячого молочного харчування. Він оснащений найсучаснішим обладнанням світових виробників. Завод випускає повний асортимент молочної продукції для дітей віком від 6 місяців під торговою маркою «Яготинське для дітей», ультрапастеризовані молоко та вершки під ТМ «Яготинське», а також йогурти та сиркові десерти ТМ «Хопси».

З 10 січня 2016 року Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» набула право експортувати продукцію власного виробництва до країн Євросоюзу.