20 липня 2020

Абсолютно новий на українському ринку м’яких розсільних сирів представила ТМ «Яготинське». Сир «Малет» за своїми смаковими та органолептичними властивостями, на нашу думку, нагадує мальтійську Джбейну. Виготовлятиметься новинка на ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат».

«Основними інгредієнтами сиру „Малет“ є натуральне коров’яче молоко, ферментний препарат та сіль. Як і вся продукція ГК „Молочний альянс“, сир „Малет“ виготовляється без додавання рослинних жирів, антибіотиків, консервантів та штучних барвників», — розповіла головний технолог ГК «Молочний альянс» Наталя Васильєва.

Сир «Малет» ТМ «Яготинський» має чистий молочнокислий смак, злегка відчутний солонуватий присмак і ніжний аромат. Колір — від білого до слабко жовтого, консистенцію ніжну пластичну, з легким розшаруванням.

«Сир „Малет“ має дуже обмежений термін придатності: в закритому вигляді — 7 діб, а відкритий сир необхідно спожити протягом однієї доби», — зауважила зав. виробництвом ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» Тетяна Гонза.

Технологи ГК «Молочний альянс» впевнені, що сир «Малет» одразу заполонить серця сирних гурманів своєю вишуканістю та смаковими якостями. Адже «Малет» додасть нового смаку не лише овочевим та фруктовим стравам, але й стане окремою пікантною стравою до чаю, кави або какао.