10 липня 2023

Добре відома в Україні торгова марка «Яготинське» презентує смачну і корисну новинку — біфідойогурт питний 1,5% жиру. Новий продукт випускатиметься одразу в двох видах паковання — пляшці та плівці.

До складу біфідойогурту входять пробіотичні культури Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®. Ці пробіотики — живі мікроорганізми, які позитивно впливають на здоров'я людини, нормалізують склад і функції мікрофлори шлунково-кишкового тракту.

Біфідойогурт ТМ «Яготинське» виробляється із високоякісного молока на ТДВ «Яготинський маслозавод», яке поставляють на підприємство сертифіковані фермерські господарства.

Біфідойогурт питний в пляшці 270 грамів  та в плівці 400 грамів містить більше мільярда пробіотичних бактерій ВВ-12. Продукт не містить цукру, антибіотиків чи будь-яких домішок.

Ознайомитись з інформацією про пробіотик Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12® можна у статті: Пробіотик Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12™: в чому його користь та як він впливає на організм людини