29 червня 2023

ТДВ «Яготинський маслозавод» запускає у виробництво одразу два продукти в безлактозній лінійці ТМ «Яготинське»: ультрапастризоване молоко 2,5% жиру в пакованні Tetra Fino та сир кисломолочний 5% жиру в пакованні стабілопак.

«Безлактозні продукти від ТМ «Яготинське» є чудовою альтернативою для людей, які мають лактозну непереносимість. Основна перевага  наших безлактозних продуктів полягає в тому, що вони виробляються шляхом додавання до молока ферменту лактази, який розщеплює лактозу на інші прості цукри - глюкозу і галактозу», - розповідає головний технолог ГК «Молочний альянс» Наталя Васильєва.

Безлактозні молоко та кисломолочний сир ТМ «Яготинське» легше засвоюються і відрізняються від класичних молока і молочних продуктів більш вираженим солодкуватим присмаком. А от всі корисні властивості в цих продуктах зберігаються. Поживна цінність безлактозних продуктів також ідентична класичним, адже різний у них тільки вид  вуглеводів, а не кількість.

ТДВ «Яготинський маслозавод» виробляє безлактозні продукти з молока найвищої якості, яке на підприємство постачається з великих  фермерських господарств, що дбають про якість своєї сировини.

Щодо паковання молока, то спеціальна технологія виробництва та унікальне багатошарове паковання Tetra Fino дозволяють зберігати всю свіжість і користь безлактозного молока на тривалий час навіть без холодильника.

Нагадаємо, відтепер в безлактозній лінійці добре відомого в Україні бренду «Яготинське» налічується три продукти: UHT-молоко, кефір і кисломолочний сир.