28 грудня 2019

Добре відомий в Україні молочний бренд – «Яготинське» – продовжує започаткований у 2018 році соціальний проект «Годівниця – птахам помічниця!». Він направлений на те, щоб споживачі допомогли пташкам пережити зиму.

В рамках соціального проекту упаковки «Великого» молока 2,6% та 3,2% жиру ТМ «Яготинське» дещо змінюють дизайн, який допоможе споживачам швидко сконструювати за допомогою вже нанесених розміток годівниці для птахів. Процес виготовлення годівниці з упаковки молока «Велике» ТМ «Яготинське» займе не більше 10 хвилин.

Щоденна підгодівля птахів, які зимують в нашій місцевості – не тільки вагомий внесок в порятунок багатьох видів, але й прекрасна можливість спостереження за живою природою, один із найважливіших способів виховання в дітях дбайливого ставлення до всього живого.

Зверніть, будь ласка, увагу, що для підгодівлі птахів можна використовувати різноманітні корми. Деякі з них можна заготовлювати самим, а можна і придбати готові в магазинах (стануть у нагоді суміші для папуг і декоративних птахів, хоча можна використовувати і зернові суміші для гризунів, до складу яких входять овес, пшоно, насіння та інші зернові). Ні в якому разі не можна годувати пташок смаженим насінням!