7 липня 2023

ТДВ «Яготинський маслозавод» розширює асортимент своєї продукції в родині солодких сирків, запустивши виробництво «Сирку з какао» 7,4% ТМ «Яготинський» в стаканчику. Новинка виготовляється на основі кисломолочного сиру з додаванням какао, вершкового масла та природних стабілізаторів. Присмак — в міру солодкий, зі смаком шоколаду та легким ароматом фундука.

«Сирок з какао ТМ «Яготинський» був створений для отримання задоволення від смачного десерту, з одного боку, а також насичення організму енергією, з іншого, адже це продукт з високою поживною цінністю. Адже білка в 100 грамах сиру — аж 14,1 грамів. При виробництві цієї новинки використовується какао, яке в своєму складі містить 20–22% какао-масла, завдяки чому продукт має смак шоколаду», — розповіла головний технолог ГК «Молочний альянс» Наталя Васильєва.

Разом із запуском нового продукту, в кисломолочній родині відбувається й оновлення дизайну лінійки солодких сирків. Так, «Сирок зі смаком ваніліну» 15% ТМ «Яготинський» стає більш яскравим на полиці.

«Сирок зі смаком ваніліну» та «Сирок з какао» виготовляються лише з натурального коров’ячого молока та у своєму складі не мають рослинних жирів та консервантів. Додатковою перевагою цих продуктів є зручне паковання – стаканчик ємністю 100 грамів.

Нагадаємо, окрім сирків в стаканчику, ряд солодких кисломолочних сирів ТМ «Яготинське» представлений сирками в пакованні еколін: з курагою 10% жиру та з родзинками 9% жиру масою 90 грамів та 180 грамів, а також сирок солодкий з ароматом ванілі 17% жиру масою 90 грамів. З турботою про вас, відтепер ми додатково запаковуємо їх у флоу-пак, що робить купівлю цього продукту зручнішою.